Zopet sama

Vsak razhod je težak, morda pa je najtežji tisti, ko se razideš s svojo najboljšo prijateljico ali prijateljem.

Če ti jo to prijateljstvo škodilo, ali če se ni razvijalo v pravo smer, si ga morala končati.

Občutki so pravilni

Tudi če je bil konec prijateljstva neizbežen, lahko na te točki še vedno čutiš. Lahko se spominjaš dobrih trenutkov, iskrenih nasmehov in zaupnih pogovorov. Lahko ti je žal za stvarmi, ki so skupaj s prijateljstvom odšle iz tvojega življenja. Lahko tudi zajokaš in lahko si slabe volje. Vseeno ta razhod predstavlja spremembo v tvojem življenju, te pa so vedno čustvene. 

Sprosti se
Ni konec sveta, če je konec nekega prijateljstva. Še vedno se lahko zabavaš, še vedno se lahko družiš z drugimi, še vedno si lahko nasmejana. 

Nisi sama
Tvojo odločitev bodo drugi razumeli. Morda je ne bodo takoj sprejeli, vendar jo bodo spoštovali. Zato se zavedaj, da nisi ostala sama. Še vedno imaš ob sebi iskrene prijatelje, ki te bodo popeljali čez vse te občutke. 

Prijateljstvo se lahko obnovi
Čeprav sta si sedaj rekli ali rekla dokončen konec, lahko leta spremenijo vajine občutke. Velikokrat se zgodi, da med odraščanjem spoznaš, da dolgoletne zamere niso potrebne. Morda ni več najboljšega prijateljstva, še vedno pa je lahko prijetno druženje na soku, ki ti v življenju pušča vsaj eno odprto možnost.

Si se ti že razšla s kakšno najboljšo prijateljico?