stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Vrača se en izmed najbolj priljubljenih športnih copat za prosti čas

25. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Superga_event (4)
Čas je za italijansko tradicijo in popoln stil.

Novo sodelovanje novi začetki. Čas je za sodelovanje med Supergo in Fiatom. To je nastalo kot rezultat ponovnega lansiranja Superge na seznam popolnih poletnih sopotnikov, na katerem ni smel manjkati niti Fiat 500.

Superga se kot ena izmed najbolj priljubljenih športnih copat za prosti čas vrača v naša življenja. Tokrat samo še z več modnega stila! To kultno obutev so začeli proizvajati leta 1911 v Torinu v Italiji z najbolj prepoznavnim modelom Classic Superga 2750, govorice o podplatu iz posebne, vulkanizirane gume in izjemni kakovosti čevljev Superga pa so se hitro razširile po vsem svetu. Modni poznavalci so jo znova vzljubili, zato so poskrbeli za njeno vrnitev v velikem slogu. Vse odkar nosijo podpise najvplivnejših ljudi zvezdniškega sveta, pa so nepogrešljiv kos v omarah vseh ljubiteljev mode in kultnih kosov.

Fiat 500 je sestavljen po čarobni formuli, saj gre za edini model, ki prepričljivo združuje nasprotja: je ekskluziven, vendar dostopen, eleganten in hkrati zabaven. V sebi združuje tehnologijo in sentiment, da se znova povzpne v sam vrh znotraj svojega razreda. Novi 500 ni večji, vendar ima več tehnologije, različnih motorjev in možnosti prilagajanja: le tako je mogoče izpopolniti lastnosti že tako kultnega in mojstrskega avtomobila. 500 ponuja odlične in varčne motorje, ki so še prizanesljivejši do okolja, skladen je tudi z najstrožjimi standardi, zato spada med najvarnejše avtomobile v celotnem razredu.

prejšnji članek
Kontracepcijska tabletka: razbijamo mite!
Kontracepcijska tabletka: razbijamo mite!
naslednji članek
Kaj o tebi pove bela barva oblačil?
Lepotičenje
Kaj o tebi pove bela barva oblačil?
Preberite tudi