bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

3 najbolj priljubljeni kroji kavbojk

12. 12. 2016; 05.45
Avtor: Ajda/Revija Top!
hlace jeans kavbojke

foto: Profimedia

Imeti moraš vsaj te 3 kroje.

»Boyfriend jeans«


Ni važno, ali jih suneš iz fantove omare ali jih kupiš v trgovini – v nobenem primeru ti ne bo žal (fantu pa tudi ne, ko te bo videl). Prevelike, velikokrat tudi raztrgane kavbojke so izjemno udobne ter nosljive. Nosiš jih lahko s kratkimi topi, oprijetimi majicami in celo s prevelikimi srajcami, možnosti je nešteto, izbira pa popolnoma tvoja. Upaj si in eksperimentiraj!

»Skinny jeans« z visokim pasom
Navadne oprijete kavbojke so videti zanimivejše, elegantnejše, pa tudi modernejše, če imajo visok pas. Poišči take z več žepi ali dodaj zanimiv pas, igraj se z detajli – pomembno je, da niso videti dolgočasne. Super je tudi, če so vsaj malo elastične, saj tako ne boš imela težav, če se bodo pri pranju malenkost skrčile.

»Cropped jeans«


Vse bolj popularne so kavbojke, ki kažejo gležnje. Pri tem kroju moraš biti pozorna samo na to, da tvoje noge ne bojo videti prekratke; lahko imajo visok pas, ki bo tvoje noge optično podaljšal, lahko pa obuješ čevlje s peto in težava je rešena. Odrezane hlače so največkrat oprijete, vendar lahko poskusiš tudi z neoprijetimi, še posebno če želiš biti videti sproščena, vendar tudi malo uporniška in zelo modna.

Kaj kombinirati s kavbojkami? 
Če želiš, da je tvoj outfit zanimivejši, se moraš prepustiti navdihu. Lahko dodaš pas v barvi svojih čevljev (ali torbice ali nakita), lahko se poigraš s staro ruto in jo spremeniš v zanimiv pas ali pa na hlače pripneš sponke, jih okrasiš z neti, celoten videz pa lahko popestriš celo z broškami, ki se vračajo med trende. Vse, kar moraš upoštevati, je to, da nisi omejena, in dobre stare kavbojke bojo morda spet tvoj najljubši kos oblačila.

prejšnji članek
Preveri, kaj je mlado igralko spravilo v jok!
Obsedena!
Preveri, kaj je mlado igralko spravilo v jok!
naslednji članek
Selena je to skrivala pred tabo
Obsedena!
Selena je to skrivala pred tabo
Preberite tudi