favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ta trend obožujejo tudi zvezdnice

3. 12. 2016; 10.00
Avtor: K.M.
supergezvezdniki
Ne glede na sezono, superge so vedno v modi!

Obleci tisto krilo, naliči se kar se da vroče, ne pozabi na elegantno srajčko in obuj superge! Zagotavljamo ti, da se boš počutila odlično, obenem pa boš najbolj vroče oblečeno dekle, če seveda govorimo o modni kombinaciji.

Trend nosijo tudi zvezdnice


Tako oblečene in obute pa z velikim veseljem hodijo naokrog tudi zvezdnice. Zakaj le bi morale trpeti v visokih petah, če vsi modni strokovnjaki dobesedno zahtevajo športno in udobno obutev? Seveda so jih moški kolegi že prehiteli, saj je pri njih že kar nekaj sezon v navadi, da se pod elegantno obleko na rdeči preprogi skriva par malo manj elegantnih čevljev. Letošnji trend pa so z vsemi štirimi zgrabila tudi dekleta. Sicer moramo priznati, da niso tako zelo pogumna, da bi ga kar tako preizkusila v vsakršnih okoliščinah ali na vsaki modni obrvi, se pa njihova težnja že kaže v kar elegantnih izhodih, recimo na zmenke ali večerje, ki jih brez težav kombinirajo s pravo športno obutev. Takšno, ki se skriva tudi v tvoji omari.

Katere superge pridejo v poštev? 

Najpogostejša izbira so tekaški čevlji, predvsem tisti, ki jih morda uporabljaš tudi sama. Seveda ti ni treba kupiti profesionalnih sprintaric za to, da bi bila moderna, saj ti v njih res ne bi bilo udobno. Res pa je, da so se številni oblikovalci in modne pa tudi športne hiše že odločili, da bodo upoštevali te modne smernice, ker seveda želijo na svojo stran pridobiti čim več uporabnic. Tako lahko na policah najdeš superge različnih barvnih odtenkov, popolnoma bel par ali enobarvne pare z zanimivimi dodatki, kot so bleščice, leopardji vzorec, barvna podrobnost ... Zelo priljubljene so tudi rožaste oziroma cvetlične superge. Že po opisu ti je lahko jasno, da je ta obutev že na pogled preveč lepa, da bi sploh pomislila, da bi v njej tekla, hodila v hribe ali pa igrala tenis. Se strinjaš?

prejšnji članek
Najbolj plačan glasbenik je ...
Obsedena!
Najbolj plačan glasbenik je ...
naslednji članek
Zmenek v vesolju
Obsedena!
Zmenek v vesolju
Preberite tudi