GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kakšne škornje boš nosila to jesen?

11. 11. 2016; 11.19
Avtor: K.M.
gigiskornji
Kljub temu, da se še upiraš, je vreme poskrbelo za to, da moraš v svojo garderobo vrniti škornje. Kakšni so v modi to jesen?

Zagotovo se sprašuješ, ali bi izbrala nizke ali visoke škornje? Letošnjo ekstra modno obarvano zimo to ni vprašanje. V modo se je vrnil trend višjih škornjev in tistih, ki segajo visoko nad kolenom

Modni strokovnjaki pravijo, da ne glede na to, ali izbereš škornje z nizkim podplatom, debeli peto, platformo, ali elegantno tanko peto, moraš vse skupaj kombinirati z visoko segajočimi škornji. Pozabi na visoke gležnarje in bodi raje drzna. 



Top modna izbor: Visoki škornji nad kolenom v kombinaciji s kratkimi hlačami ali krilom. 

V Massu prisegajo na ta absolutni jesensko-zimski trend in so zato pripravili izjemno ponudbo škornjev, ki se jim ne bo mogla upreti nobena modna navdušenka. Za ščepec igrivosti bodo poskrbeli škornji s plesočimi resicami, za bolj drzne pa so tu imitacije živalske kože ter različni kovinski dodatki ali vezalke po celi dolžini škornja, ki bodo poskrbele za poželjive poglede, ko se boš sprehajala po ulici.

Letošnji obvezni škornji so odeti v semiš jesenskih barv, dovoljena je vsaka dolžina, debelina in oblika pete, prav tako pa je tudi konica čevlja to zimo tako špičasta kot tudi 'chanelovsko' kvadratno odrezana. Za pravi trendi videz jih kombiniraj z ozkimi hlačami ali krajšim krilom ter kratkimi hlačami. Škornji čez koleno lahko v trenutku preobrazijo vsakdanjo kombinacijo hlač s puloverjem ali srajco v urbani modni videz, hkrati pa tvoje noge tudi dodatno pogrejejo. 

prejšnji članek
Zgodba o bolečini in moči neizpovedanega
Obsedena!
Zgodba o bolečini in moči neizpovedanega
naslednji članek
Kako negovati mastno kožo?
Lepotičenje
Kako negovati mastno kožo?
Preberite tudi