Takole tvoj karakter pride najbolj do izraza!

Nosi usnjeno krilo.

Najbolj vroč kos tega trenutka je zagotovo usnjeno krilo.

Usnjeno krilo je glavni akter te jeseni. Oprijeto, valovito, resasto, široko so le nekatere možnosti med katerimi lahko izbiraš. Prav tako pa se lahko poigravaš z različnimi dolžinami.

Definitivno lahko trdimo, da govorimo o karakternem kosu. V kolikor si zelo samozavestna sodiš med dekleta, ki ga morajo nositi. Drznost ti verjetno ni tuja in z usnjenim krilom jo boš brez težav dosegla.

Kako kombinirati usnjeno krilo?

Če je krilo širšega kroja:
Posezi po ozkem zgornjem delu.

Če je krilo ožje:
Moraš izbrati širšo majico.

Za vsakodnevne priložnosti:
Priporočamo modno kombinacijo usnjenega krila z bombažno majico, ki mora biti zatlačena.

Za bolj fine priložnosti:
Kombiniraj ga na srajčko, fin top, lahko tudi pletenine.

usn1.jpg

Tako. Manjka samo še kakšen modni dodatek in imamo modne kombinacije, ki kraljujejo ta hip.

Kaj obleči poleg krila nam narekuje narava dogodka oziroma namena, torej ali gre za okolje v šoli, sproščeno druženje s prijateljicami ali mini zmenek. 

Ko veš, za kakšen namen se boš oblekla, lahko začneš izbirati zgornji del. Praviloma je estetka in stilno varna izbira, ko kombiniramo po principu oprijeto-široko. Torej, če je krilo široko krojeno, posezimo po ozkem zgornjem delu in obratno.

Za sproščene priložnosti svoj kos garderobe združimo z bombažno majico, ki jo lahko zataknemo v pas krila bodisi s fino ali široko pletenino. Za bolj fine priložnosti majici privošči družbo finega topa ali bluze, lahko tudi ozke, oprijete pletenine s puli ovratnikom.