Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nova kolekcija Heidi Klum predstavljena na Ljubljanskem gradu

8. 9. 2017; 12.22
Avtor: K.M.
heidi klum
Moda je zavzela tudi Ljubljano.

Lidl in Heidi Klum sta včeraj, 7. 9., s 350 gosti, med katerimi so bili tudi Nina Garcia, Zac Posen in Shaun Ross v New Yorku v spektakularnem Lidlovem LETSWOW supermarketu pripravila svetovno premiero kolekcije »esmara by Heidi Klum«. Gostiteljica Heidi Klum je s številnimi modeli pred kreativno kuliso javnosti prvič pokazala vseh 84 kosov iz kolekcije. Istega večera je tudi Lidl Slovenija na Ljubljanskem gradu pripravil modni dogodek, na katerem so kolekcijo v živo predstavili slovenski modni javnosti.

"Zelo sem ponosna, to je bil izjemen začetek. Predstavitev je bila drugačna in kreativna, a hkrati na nivoju newyorškega tedna mode. Danes smo pokazali, da kolekcija izvrstno pristoji vsaki ženski, saj je izjemno raznolika," je o kolekciji spregovorila Heidi. 

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

Istočasno, ko je v New Yorku potekala predstavitev kolekcije s Heidi Klum, je tudi Lidl Slovenija na Ljubljanskem gradu pripravil modno revijo. V družbi modne dive Lorelle Flego, ki je povezovala dogodek, in Nine Pušlar, ki je dogodek popestrila z glasbo, so slovenskim modnim navdušencem in novinarjem predstavili kolekcijo »esmara by Heidi Klum: Heidi & The City«. Zbrani so si ogledali tudi prenos modnega spektakla v živo iz New Yorka. Čudovita kolekcija prav gotovo vsebuje vse trende letošnje jeseni: semiš, pentlje, zadrge, rokerske jakne, čipkaste obleke, gležnjarje, živalske potiske in še veliko drugega. Obiskovalci so bili nad oblačili, kakovostnimi materiali in stylingi navdušeni.

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

foto: Žiga Intihar

prejšnji članek
Najbolj priljubljena knjižna hekerka se vrača
Obsedena!
Najbolj priljubljena knjižna hekerka se vrača
naslednji članek
Zayn predstavlja novo pesem
Obsedena!
Zayn predstavlja novo pesem
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska