Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Poletje naj bo na petkah

21. 7. 2017; 06.20
Avtor: K.M.
cute-fashion-girl-heels-high-heels-legs-favimcom-92414_large
Sončni dnevi in topli poletni večeri so idealni za privlačne stajlinge s petkami, ki so s trendi debelo peto hkrati še udobne.

Vroče poletje odpira neskončne modne priložnosti, še posebej ko pride do izbire petk. Sandali s peto so letos tako raznoliki kot so raznoliki modni stili, pravijo v Massu, kjer navdušujejo z modnim izborom in ugodnimi cenami. Ljubiteljice zadnjih trendov boste navdušene nad šik sandali v izstopajočih vzorcih in barvnih kombinacijah v stilu 'color blocking' trenda ter z must have debelo kvadratno peto.

Po pozornosti kar kličejo sandali s cvetličnim potiskom ali takšni, v celoti oviti v trendi jeans material. Z detajli posut ni le zgornji del čevlja, ampak je tudi celotna peta obdana v različne žive barve, izstopajoče vzorce ter svetleče bleščice. Najbolj trendi in drzna izbira so sandali z debelo peto, ki je obarvana v kontrastne vzorce kot zgornji del čevlja, ali pa je z vzorci posuta samo peta, ki je glavni adut sandala. Čudovita komplementarnost nasprotujočih si vzorcev vas bo presenetila. Za klasično eleganco pa izberite sandale s tanko petko, dopolnjeno s paskom, ki se elegantno ovije okoli gležnja. Modne petke iz Massa bodo vsak poletni stajling ovile v tančico seksapila, ki se mu ne bo mogoče upreti.

Pa ne pozabi, ker smo ravno sredi sezonskih znižanj, so petke trenutno tudi zelo ugodne! 

prejšnji članek
Te mobilne aplikacije ne boš mogla več uporabljati
Obsedena!
Te mobilne aplikacije ne boš mogla več uporabljati
naslednji članek
Kdo sta Landry in Lauren?
Obsedena!
Kdo sta Landry in Lauren?
Preberite tudi