stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modni kosi, ki ji moraš imeti!

20. 7. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
townie-back
Vroča kot poletni trend ...

Ker vsaki modni poznavalki prav pride kakšen dober nasvet ali nov modni kos, s katerim v poletnestajlinge zaveje svež veter. Ta je še kako potreben v času vročih temperatur, skoraj toliko kakor lahkotni in udobni čevlji. Deichmann v svojih kolekcijah skriva ultimativne modele letošnje sezone. Morda že veš, kateri so? 

Kjer se srečata vzhod in zahod.
V modi se ne prepleta le vpliv časa, temveč tudi kulture. To poletje so zaznamovali famozni maroški copatki in minimalistične forme, ki visoko ali nizko nad tlemi nagajivo razkrivajo naše pete. Katera koli izbira ti je ljubša, drzni si jo kombinirati drugače! Mogoče kar z modernističnim vzorcem po navdihu art décoja, ki se je znašel na modnem kosu sezone – torbici s paščkom v obliki verižice.

Skrivnost je v detajlih.
Poletni večeri so čas, ko dnevne čeveljce zamenjajo ekstravagantni modeli. Nežni sandali s polno peto v kombinaciji s poletno obleko ali široki hlačami »collutes« bodo tvojemu koraku dodali še višji poskok. Privrženke nižjih pet pa bo navdušila gladiatorska moda poletja, ki s prepletom trakov ustvarja dinamično igro linij telesa in obutve. Popolne za večerne sprehode ali nore zabave!

prejšnji članek
Liam Payne in Zedd izdala videospot
Obsedena!
Liam Payne in Zedd izdala videospot
naslednji članek
Pokukaj v zakulisje snemanja Keshinega spota
Obsedena!
Pokukaj v zakulisje snemanja Keshinega spota
Preberite tudi