Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Drzni detajli in galaktični navdihi za popoln modni odtis

7. 7. 2017; 03.03
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-07-07 14-56-50
Spomladansko-poletne modne zapovedi narekujejo barvite odtenke, galaktične vzorce in asimetrične oblike, ki vladajo tako pri kosih oblačil kot tudi pri nakitu!

Priznana oblikovalka Olga Košica je trende nove sezone ujela v petih kolekcijah srebrnih nakita Lencia, ki prihajajo pod imeni Cosmic ring, Qube, Volcano, Candy by MIŠURA in Stonehenge. Nove kose nakita predstavlja Antonija Mišura Sandrič, ena najlepših športnic sveta, ki je tudi prepoznavni obraz blagovne znamke Lencia.

Zlatarna Celje je v najbolj modnem letnem času naredila še en korak v smeri drznosti! V prvi spomladansko-poletni kolekciji Lencia Cosmic Ring je navdih za dizajn našla izven našega sveta v oblikah vesoljskih delcev in galaksij. Ogrlica in set uhanov so tako abstraktna upodobitev popolne enosti, ki se kot v odsevu kozmične svetlobe povezuje v zaokroženo celoto.

Uhani Lencia Cosmic Ring.

Niz silno zapeljivih in drznih kolekcij nadaljuje geometrijsko navdahnjena Lencia Qube. Srebrna kolekcija, sestavljena iz dveh ogrlic, prstana in seta uhanov, upodablja precizno naravo kocke, ki jo lahko z majhnimi gibi preobrazimo v barvite abstraktne kompozicije. Nastali vzorci spominjajo na pogled skozi kalejdoskop, prevladujoč barvni odtenek kristala pa je povsem odvisen od kota našega pogleda. Vse modne navdušenke boste z unikatnimi kosi Lencia Qube to sezono nedvomno lovile pozornost občudovalcev vrhunskega stila!

Geometrijsko navdahnjena ogrlica Lencia Qube.

V tretjo kolekcijo Lencia Volcano so ujeti asimetričen dizajn in ognjeni toni iz silovite narave zemeljskega površja. V ogrlici, prstanu in setu uhanov različnih dimenzij je tako mogoče začutiti razburljiv značaj ognjenega božanstva, s katerim boste svojemu stilu pridale neustavljivo noto. Srebrno kolekcijo so navdihnile starodavne legende havajskih otokov in prepričanja domorodcev, ki so nekoč verjeli, da izbruhe zemeljskih tal povzroča viharno razpoloženje Pele, čudovite boginje vulkanov.

Prstan Lencia Volcano odlikuje razburljiv značaj ognjenega božanstva.

Četrta kolekcija Lencia Candy s podpisom Antonije Mišura se predstavlja v pastelni paleti barv, ki bo vašemu poletnemu videzu dodala ščepec navihanosti. Najlepša hrvaška košarkarica, ki je nad nadaljevanjem sodelovanja z Zlatarno Celje navdušena, je ob lansiranju kolekcije Candy priznala, da so njene poletne modne kombinacije že povsem usklajene s to kolekcijo vrhunskega srebrnega nakita: »Zaradi mladostnega, a hkrati elegantnega dizajna se je tej kolekciji nemogoče upreti, skoraj tako kot sladkarijam.« Naj igriva kombinacija ogrlice s sestavljenim ali visečim obeskom, prstanom ter enostavnejših ali visečih uhanov tudi vas popelje v mavrične sladkosti življenja!

Ogrlica Lencia Candy s podpisom Antonije Mišure

Zadnja, a nadvse mogočna kolekcija Lencia Stonehenge nas popelje med starodavne obrede in navduši s fascinantno igro narave. Oblikovalko Olgo Košica je pri njenem oblikovanju inspiriralo britansko predzgodovinsko svetišče, še zlasti njegov znamenit niz koncentričnih krogov iz nasute zemlje ter iz manjših in večjih kamnov. Kolekcija, ki vključuje ogrlico, set uhanov in prstan, z igro svetlobe upodablja dvojno naravo poletja in zime, tako kot je Stonehenge nekoč povezoval skupnost ravno v času poletnega in zimskega solsticija. Z dovršeno kolekcijo Lencia Stonehenge boste vse zahtevne ljubiteljice nakita svojemu videzu podelile kanček mističnosti!

Mogočen prstan iz kolekcije Lencia Stonehenge.

prejšnji članek
Najdi si edinstvenega fanta!
Moj life
Najdi si edinstvenega fanta!
naslednji članek
Odprte so prijave na četrti Muvit/6X60
Obsedena!
Odprte so prijave na četrti Muvit/6X60
Preberite tudi