900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Česa ne smeš obleči?

26. 4. 2018; 01.15
Avtor: K.M.
jennifermoda

foto: Profimedia.

To pravilo je zelo pomembno!

Napačno razmišljanje je že to, da razmišljaš o oblačilih, ki jih ne smeš obleči. Res je, ne smeš obleči premajhnega nedrčka, prevelikih hlač, ki bi ti hitro lezle po telesu navzdol, umazane jakne, saj ti v njej ne bi bilo prijetno, tankih oblačil, kadar so zunaj nizke temperature, in debelih oblačilih, če si na morju pri 30 stopinjah Celzija.

Obenem lahko rečemo, da ne smeš nositi premajhnih čevljev, ki te tako zelo tiščijo, da v njih niti ne moreš hoditi, in oblekic, ki več pokažejo, kot zakrijejo. S tem smo torej zapolnili rubriko »ne smeš. Moda pa ti nikoli ne sme ničesar prepovedati in ničesar ukazati. Lahko ti pokaže le smernice in ideje, ti pa se odločiš, katere boš uporabila in na katere boš pozabila. Zate je modno tisto, kar ti pristaja, in tisto, v čemer se počutiš udobno. Če so letos kosi, ki jih je treba nujno imeti, v barvi zelene iz barvne sheme pantone (nežna, morda celo nekoliko pastelna zelena), nikjer ne obstaja pravilo, da bo ta odtenek pristajal barvi tvojih las ali kože. Zakaj bi tako brezglavo kupila takšno obleko, predvsem če do letos zelene nisi marala in je morda niti ne znaš nositi, saj se v njej ne počutiš udobno? Podoben primer so tudi visoke pete. Če prebereš, da so letos v modi čevlji z debelo visoko peto, ti jih ni treba nositi, če v visokih petah ne znaš hoditi. Enako je tudi z modo v svetu ličenja. Poleg barve oči so različni tudi odtenki ličil.

Pri ličenju oči pa ima izjemno vlogo tudi njihova velikost. Tudi tu obstaja trdno pravilo, da vsak trend ne pristaja vsakim očem. Zato moraš upoštevati predvsem tega.

prejšnji članek
Nipke pripravlja nekaj novega
Obsedena!
Nipke pripravlja nekaj novega
naslednji članek
Vajeništvo – poklicna srednja šola malo drugače
Moj life
Vajeništvo – poklicna srednja šola malo drugače
Preberite tudi