profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Obutev, ki bo zaznamovala to poletje

12. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
masspoletje
To poletje za sprehod po vročih mestnih ulicah ali sanjskem obmorskem mestecu namesto tankih petk obuj trendi platforme!

Vroče poletje kliče po lahkotnih oblekah, golih nogah in sandalih, ki s paščki privlačno ovijejo nogo. Še posebej privlačne pa vas naredijo sandali s polno peto, ki je to sezono nepogrešljiva v damski garderobi. V Massu so nad njimi navdušeni, saj v enem čevlji združujejo eleganco pete in udobja, ki ga nudi stabilna platforma.

To poletje ljubiteljice mode obožujejo kultne modele v stilu Hilfiger sandalov s platformo, ki v odtenkih mornarsko modre, rdeče in naravne rjave ter bele dajejo občutek, kot da se sprehajate po rajski plaži ali sanjskem obmorskem mestu. V Massu so to poletje platforme posebej izstopajoče, saj se na njih prelivajo razni vzorci in barve, vse od črt in geografskih oblik. Materiali spominjajo na imitacijo lesa, plute ali zvezane vrvi, nepogrešljiva pa je platforma ali podplat v celoti v beli barvi.

Seveda pa na najbolj trendi modelih izstopajo tudi paščki, ki ovijejo nogo v barvah kovin, priljubljenega jeansa in živahnih odtenkih. K poletni obleki se še posebej podajo platforme, narejene iz naravnih materialov, ki spominjajo na les ali blago. 

prejšnji članek
Povabi ga na zmenek!
Moj life
Povabi ga na zmenek!
naslednji članek
Nasvet Belle Hadid - kako nositi superge?
Lepotičenje
Nasvet Belle Hadid - kako nositi superge?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija