900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Triki za dekelta z močnejšo postavo: Kako nositi ozke kavbojke?

2. 5. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
hlace jeans kavbojke

foto: Profimedia

Da bi ti ozke kavbojke zelo pristajate, ne potrebuješ postave, ki ti jo vsiljujejo naslovnice revij. Upoštevati moraš le nekaj uporabnih trikov.

Kavbojke so del vsakega trenda v modi in z veseljem jih nosi čisto vsaka ženska. Dejstvo, da ima tvoje telo nekaj oblin, še ne pomeni, da bi jih morala izključiti iz svoje garderobe. Če bote popazile na nekaj stvari, boš prav vse, tudi tiste z nekoliko močnejšimi postavami, videti neverjetno. 

Pazi na velikost kavbojke

Prvo in osnovno pravilo je to, da so kavbojke zadovoljive velikosti. Ne smejo biti ne premajhne in ne prevelike, saj oboje ne bo videti dobro. Nasprotno, tudi vaše obline bodo izpostavljene na napačnih mestih. Zato si resnično izberite takšne, ki se bodo vašemu telesu resnično prilegale. 

Kavbojke srednjega ali visokega pasu

Kavbojke z izredno nizkim pasom v tem trenutku niti niso v modi, a ženske z močnejšo postavo tudi v času drugačnih modnih smernic poprimite po tistih s srednjim ali visokim pasom. Le-te vašemu trebuhu naredijo zapeljivo obliko, hkrati pa skrijejo nezaželene odvečne maščobne blazinice. 

Ni vseeno, katere barve so

Temno modre kavbojke so odličen izbor, saj vizualno postavo naredijo bolj ozko. Hkrati je ta barva tudi odlična za vse modne kombinacije. 

Izberi primerne majice 

Svoje kavbojke kombinirajte s primernimi majicami, bluzami in jaknami, ki naj padajo do sredine bokov. To bo vašo postavo naredilo bolj uravnoteženo. Na drugih predelih telesa pa uporabite zanimive dodatke in teksture, ki bodo pozornost odvrnile od nepopolnih delov telesa. 

Tudi obutev je zelo pomembna

Za ženske z močnejšo postavo ni priporočljivo, da kavbojke kombinirajo s polnimi petami ter z masivnimi in visokimi škornji. Najboljši vtis boste pustile v obutvi svetle in nevtralne barve, recimo v obutvi kožne barve. Odlično pa bodo izpadli tudi čevlji ali sandali v barvi kavbojk. 

Že poznate najnovejši trik za nanos pudra? Najdete ga tukaj! 

A post shared by i s k r a (@iskra) on

prejšnji članek
Najnovejši trik za prekriven in varčen nanos pudra
Lepotičenje
Najnovejši trik za prekriven in varčen nanos pudra
naslednji članek
S to pričesko boš navdušila
Lepotičenje
S to pričesko boš navdušila
Preberite tudi