pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ne ustraši se dolge obleke!

13. 4. 2017; 05.30
Avtor: K.M.
hmprod
Si nižja in se zato izogibaš dolgim oblekam? Preneha!

Tudi avtorica spodnjih besed, se je zaradi svoje višine, dolgo časa otepala dolgih oblek. Kljub temu, da ima 167 cm, kar ni tako malo, se ji je vedno zdelo, da dolge obleke pristajajo le zelo visokim dekletom in da so seveda te obleke krojene posebej za njih. ''Predolga mi je,'' je bilo večkrat izrečeno, brez da bi se kakšen kos sploh pomeril. 

Si tudi ti takšna? S takšnim razmišljanjem moraš prenehati in si končno kupiti dolgo obleko. Možnosti je nešteto in izbiraš lahko med številnimi kroji, materiali, vzorci ...
Res je, da ti bo kakšna obleka morda predolga, a ne obupaj. Pri obleki imaš veliko možnosti, da si kupiš tudi manjšo številko, zagotovo je teh možnosti več kot pri kavbojkah in hlačah, ta manjša številka pa je lahko na koncu tudi pravilne dolžine. V skrajni sili pa obleko daš skrajšati, svet se ne bo podrl. 

Hkrati naj te ne skrbi, da bi bila obleka prevroča. Po pravici povedano, je ob visokih temperaturah včasih v dolgi obleki še bolj prijetno, predvsem če izbereš lahke materiale, saj dobesedno bolj občutiš vsak vetrič, ki zapiha ob vseh teh visokih temperaturah. 

Dolge obleke so tudi bolj elegantne, saj lahko kratka hitro postane neokusna, pri dolgi pa se ti to težje pripeti. 

Izbiraš lahko tudi med kombinacijo krajše obleke in dolgega nad krila, ki je iz bolj lahkega in prosojnega materiala, s tem pa dosežeš optično prevaro, ki jo obožuješ pri krajših krilih in oblekah. 

Pozabi na predsodke in si izberi dolgo obleko!


prejšnji članek
Top 10 pesmi, zaradi katerih boš hitreje zaspala
Moj life
Top 10 pesmi, zaradi katerih boš hitreje zaspala
naslednji članek
Harry Styles: Razkril vse o novem albumu
Obsedena!
Harry Styles: Razkril vse o novem albumu
Preberite tudi