pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Zaradi tega si videti nižja

23. 4. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
demi
Nižja dekleta so odlična, če si tega želijo!

Ne razumi nas narobe, s tem, da si nižja ni popolnoma nič narobe, še več, odlično je. Težava je v tem, da si nekatera dekleta ne želite, da bi bile videti nižje, kot ste, a pri tem delate takšne odločilne napake, ki vas vizualno preprosto povlečejo v tak vidrz. Preveri, kaj moraš storiti, da boš videti višja, oziroma, da ne boš videti nižja.

Tvoja torbica je prevelika
Saj vemo, da so velike torbice moderne, a obstaja velika razlika med veliko torbico in preveliko torbico. Slednja je težavna predvsem, če si že po naravi nekoliko bolj drobna, njena velikost pa ti da občutek, da si še nižja.

Predolgi lasje
Nekatere imate srečo, da vaši lasje 'kar čez noč' zrastejo, spet druge pa jih morate negovati ni več let ne vidite frizerja, samo da bi bili dolgi. Vendar so lahko predolgi. Si opazila, da ima tvoja visoka prijateljica enako dolžino las kot ti. Na njej so videti odlično, vendar če imaš sama 20 cm manj kot ona, potem te tvoja dolžina las še dodatno optično zniža.

Obleci kratko krilo
Ni težava v dolgih krilih, ampak v neprimernih dolžinah kril. Obleci kratko krilo in z njim poudari svoje noge, dodaj jim vizualni oziroma optični učinek, ki jih bo kar naenkrat podaljšal.

prejšnji članek
Te starši ne pustijo ven?
Moj life
Te starši ne pustijo ven?
naslednji članek
Tako boš imela hudo zadnjico
Obsedena!
Tako boš imela hudo zadnjico
Preberite tudi