mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

7 modnih trikov, ki jih moraš poznati

16. 4. 2017; 06.00
Avtor: Ana K.
Praktični, hitri in enostavni.

Najstnica je izbrskala nekaj uporabnih nasvetov, ki ti bodo v določenih primerih zagotovo prišli prav. Prepričani smo, da se velikokrat znajdeš v podobnih neprijetnih situacijah. Od sedaj naprej njihovo reševanje ne bo več težava.



1. Madeži dezodoranta
Poznaš situacijo, ko si že skoraj pripravljena na odhod, le še majico oblečeš in si gotova pa ugotoviš, da si si med oblačenjem priskrbela sledi dezodoranta? Ne skrbi. Otroški vlažilni robčki ti bodo pomagali rešiti težavo. Najbolje je, da jih maš vedno s seboj v torbici in en paketek v kopalnici. Le obrišeš področje, kjer so se madeži pojavili in zadeva je urejena.

2. Tvoji čevlji izločajo neprijetne vonjave?
Suhe čajne vrečke so prava rešitev. Le vstaviš jih v čevelj in posrkale bodo nadležen vonj ter poskrbele, da bo le-ta bolj svež in prijeten.

3. Zmečkan ovratnik
Zelo rada nosiš srajce, a vedno naletiš na zmečkan ovratnik. Ne skrbi, ne rabiš klicati mame na pomoč. Pomagaj si z likalnikom za lase. Boš videla, da bo tvoj ovratnik poravnan kot še nikoli. Le pazi, da se ne opečeš.

4. Zavozlana verižica
Si si na plaži ali med nakupovanjem snela verižico in se ti je ta v torbi zavozlala? Predstavljamo ti trik, ki pomaga, da do takšnih situacij sploh ne pride. Slamica. Da, prav si slišala. Poskrbi, da bo navadna slamica vedno v tvoji torbi. Enostavno napelješ konec verižice skozi luknjico in jo na drugem koncu spneš. Na ta način lahko pozabiš na nadležne vozle, ki so ti delali preglavice.

5. Prepreči nastanek žuljev na nogah
Vsakič, ko obuješ čevlje dobiš žulj? To ne bo več problem z navadnim dezodorantom v stiku. Preden obuješ nove čevlje ali tiste, ki te največkrat ožulijo si namaži noge s čisto navadnim dezodorantom v stiku in s tem naredi konec nadležnim žuljem.

6. Imaš rane in zareze po britju nog?
Vazelin ti jih bo pomagal odpraviti. Le namažeš ga na poškodovano področje in že čez nekaj ur boš opazila čudežne rezultate.

7. Rumeni madeži na tvoji najljubši beli majici
Znebi se madežev s pomočjo limoninega soka. Stisni sok limone in z njim poškropi belo majico pred pranjem. Navdušena boš nad končno belino.

Smo ti kaj pomagali?

prejšnji članek
Kolebnica: za vadbo, užitek in zdravje - 1.del
Moj life
Kolebnica: za vadbo, užitek in zdravje - 1.del
naslednji članek
S tem trikom do izklesanega telesa
Obsedena!
S tem trikom do izklesanega telesa
Preberite tudi