Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Povsem nova formula za WOW nego tvoje kože

23. 5. 2017; 03.14
Avtor: Š. K.
Prodigieux_Visual
NUXE praznuje 25 let svojega priljubljenega večnamenskega suhega olja za obraz, telo in lase - Huile Prodigieuse® - in predstavlja novo, še bolj popolno formulo. Nas je navdušila!

7 dragocenih rastlinskih olj v eni steklenički užitka


Nova, še bolj popolna formula Huile Prodigieuse® Čudežnega suhega olja z 98,1% naravnih sestavin, s svojo čutnostjo z izjemno suho teksturo, ki ne
vsebuje silikona in na koži ne pušča mastnega filma, ter s svojim značilnim, nepozabnim vonjem, na koži ustvarja čudovit občutek.
Novo, antioksidacijsko in anti-age delovanje TSUBAKI olja ter obnavljajoče arganovo olje, so še izpopolnili delovanje Čudežnega suhega olja.
Tako kot njegova prejšnja formula, suho olje še vedno vsebuje olje sladkega mandlja, ki mehča, medtem ko kamelija poskrbi za hranjenje, borečevo olje za glajenje, lešnikovo olje za vlaženje, olje makadamije pa pomirja kožo. Obogaten je tudi z antioksidacijskim vitaminom E.

Vseh 7 dragocenih rastlinskih olj v formuli Huile Prodigieuse® je pridobljenih s hladnim stiskanjem, ki je okolju prijazen proces, s katerim pridobivajo visoko kakovostna olja, bogata z maščobnimi kislinami, ki se odlično prilegajo tako koži kot tudi lasem.
Z odlično poznano dišavo poskrbi za prepletanje čutnosti in ženstvenosti, z notami pomarančnih cvetov, bergamotke, vrtnice, magnolije, kokosa in vanilije.

prejšnji članek
Se bosta The Weeknd in Selena preselila skupaj?
Obsedena!
Se bosta The Weeknd in Selena preselila skupaj?
naslednji članek
Priljubljena hrvaška pevka zopet navdušuje!
Obsedena!
Priljubljena hrvaška pevka zopet navdušuje!
Preberite tudi