gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Pripravi kožo na smučanje!

20. 1. 2017; 11.33
Avtor: Ž. A.
Nuxe nega na smucanju
Preveri, kakšna je najboljša nega za tvojo kožo na belih strminah!

Smučanje je zagotovo eden izmed lepših športov. In čeprav se večina izmed nas nostalgično spominja vročih poletnih dni, je med nami veliko ljudi, ki živijo le za tistih nekaj dni v letu, ki jih preživijo v gorah in na smučišču. Stopinje krepko pod ničlo, sneg, mraz in veter pa so le nekateri  izmed razlogov, da moramo našo kožo zaščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi. Poleti veliko časa namenimo negi naše kože in poskrbimo za zaščito pred soncem, a tudi zimskih razmer ne smemo zanemariti.

Pripravi se! Navlaži svojo kožo pred in po smučanju
Prvi in najpomembnejši korak pri negi vaše kože v zimskih dneh je vlaženje. Koža, ki vsebuje dovolj vlage, ima okrepljeno kožno bariero in se je sposobna upreti negativnim zunanjim vplivom. V nasprotju z navlaženo kožo je suha koža podlaga za številna obolenja. Razpoke v koži so idealne, da se v njih naselijo številne bakterije, kar lahko privede do številnih kožnih obolenj. Dermatologi svetujejo vsakodnevno vlaženje celega telesa, ne le obraza, saj z leti naša koža postane bolj suha in ima vedno večjo potrebo po dodatni negi in vlaženju.

Koži zagotovi vlaženje v vseh plasteh!
Crème Fraîche® de Beauté 24-urna vlažilna in pomirjujoča krema vsebuje kar 8  rastlinskih mlečkov ter izvleček osočnika, ki so zadolženi za intenzivno 24-urno vlaženje „žejne“ kože. 

In katero moraš še izbrati?
Bio-Beauté® by NUXE Svilnata BB krema, prva organska BB krema v lekarnah, je namenjena vsem tipom kože, tudi najbolj občutljivi! Vsebuje kar 99% izbranih nežnih naravnih sestavin brez silikonov, mineralnih olj in konzervansov, ki naredijo kožo mehko in svilnato preko celega dne. Laboratorij Nuxe je izbral sočni sadež, ki simbolizira popolno, svežo, svilnato in sijočo kožo - bio breskev – za kožo mehko kot breskev. 

prejšnji članek
Način ličenja, ki je zavzel Instagram
Lepotičenje
Način ličenja, ki je zavzel Instagram
naslednji članek
Poskrbi za to mišico!
Obsedena!
Poskrbi za to mišico!
Preberite tudi