požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj sporoča oblika tvojega obraza?

9. 10. 2016; 05.55
Avtor: Ana K.
ect64oo
Obrazne linije nam razkrivajo tvoj značaj.

Si vedela, da so včasih odkrivali značajne lastnosti posameznika na podlagi analize obraza in obraznih potez? Danes sicer to ni več aktualno za znanost in stroko, ampak vseeno se velikokrat izkaže, da so imeli naši predniki prav in da takšne napovedi velikokrat držijo. Te zanima, kaj naj bi sporočala tvoja oblika obraza? Preveri.

Okrogel obraz
Osebe z okroglim obrazom veljajo za izjemno skrbne, občutljive in čustvene. Zelo dobro je imeti partnerja z okroglim obrazom, saj naj bi bil zvest in usmerjen v dolgotrajne in stabilne zveze. Imaš v svoji bližini kakšno osebo z okroglim obrazom? Odlično, ker so poleg odličnih ljubezenskih sopotnikov tudi zvesti prijatelji in strogi zaupniki.

Podolgovat obraz


Osebe s podolgovatim obrazom naj bi bile praktične in zatopljene v delo, običajno naj bi se zanimale za šport. Imele pa naj bi eno slabost. Včasih se vedejo posesivno in egocentrično, zato niso za dolgotrajne zveze, ker se stvari hitro naveličajo, če ni vse po njihovi volji. Imaš podolgovat obraz? Potem si lahko brez skrbi, ker boš vedno znala poskrbeti zase ;), vseeno pa pazi, da ne boš preveč omejena na lastne želje, ker lahko ostaneš brez prijateljev.

Obraz pravokotne oblike
Obraz pravokotne oblike strokovnjaki povezujejo z agresivnostjo, ambicioznostjo in nagnjenostjo k ukazovalnosti, prav tako naj bi bile te osebe odločne, analitične, sistematične in realne. Če je tvoj obraz pravokotne oblike, ti svetujemo, da se poklicno usmeriš na področja, ki zahtevajo vodenje, organizacijo in strogost. Si zelo zanesljiva oseba in odličen vodja.

Verjameš starodavnim opisom? Če ne drugega, je dobro slišati pozitivne lastnosti, se strinjaš? Tako da pozitivne opise sprejmi, na negativne pa pozabi ;) .

prejšnji članek
Ta video ti bo popestril dan
Moj life
Ta video ti bo popestril dan
naslednji članek
Prihaja težko pričakovana modna trgovina
Lepotičenje
Prihaja težko pričakovana modna trgovina
Preberite tudi