bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj tvoji lasje rastejo hitreje

26. 1. 2017; 09.00
Avtor: Ana K.
Yes-really-all-my-hair
Kako prideš v kratkem času do dolge pričeske?

Si močno želiš imeti dolge lase pa ti nikakor ne želijo zrasti? Na tej točki lahko nanizamo številne dejavnike, ki zavirajo hitro rast tvojih las. Preveri, kaj moraš narediti, da bodo tvoji lasje zrasli v kratkem času.

Svetujemo ti, da se izogibaš raznoraznim kodralnikom, sušilnikom in likalnikom za lase, saj ti uničujejo konice las, ki se posledično začnejo lomiti in cepiti, kar pa ti nič ne pomaga pri dolžini. Prav tako ne pretiravaj s pranjem in česanjem. Tudi to ti ne bo nič koristilo pri hitrejši rasti las.

Zdravo lasišče je pot do zdravih, gostih in dolgih las

Če želiš imeti dolge in zdrave lase, moraš najprej poskrbeti za svoje lasišče. Zato se pri tuširanju izogibaj vroče vode in agresivnih šamponov. Svoje lasišče lahko razvajaš z doma pripravljeno masko:

Potrebuješ 2 jajčna rumenjaka, 2 žlici kokosovega olja in eno skodelico vode. Vse sestavine dobro premešaj in masko nanesi od korena do konic las. Lasišče masiraj petnajst minut, nato pa lase očisti z mlačno vodo.

Ali si vedela?
Če želiš imeti daljše lase, je zelo pomembna tudi prehrana. Povečaj vnos proteinov. Predlagamo ti, da vsaj v dva obroka vključiš jajca, skuto, meso in mlečne izdelke.

Naj bodo tvoji lasje čim daljši, gosti in zdravi.

prejšnji članek
Niall Horan ni več videti tako
Obsedena!
Niall Horan ni več videti tako
naslednji članek
To resnico o hujšanju so ti prikrivali
Moj life
To resnico o hujšanju so ti prikrivali
Preberite tudi