reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Predstavljamo ti… valovite ustnice!

17. 9. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
ustnice

Nov trend valovitih ustnic. foto: Instagram

Morda se ti bo ob pogledu na vijugaste linije zazdelo, da imaš privide, a na naj ti razkrijemo, da vidiš povsem dobro. Gre le za najnovejši lepotni trend.

Le koga so tako močno navdahnile vijugaste linije, da jih je kreativno vpeljal v svet ličenja? Valovite ustnice so pravzaprav izpeljanka precej nenavadne ideje. V začetku prejšnjega tedna so namreč na Instagramu svojo parado otvorile valovite obrvi.

Rdeča nit novega trenda so torej vijugaste linije, ob katerih se zgolj 'nevednemu' opazovalcu zazdi, da gre za šalo ali da so umetniki ličenja izgubili stik z realnim svetom. No, ja, po vseh čudaško obarvanih trendih to niti ni tako iz trte izvita misel. Samo spomnite se pernatih obrvi …

Kaj se torej dogaja? Kot kaže zgolj nova modna muha, ki navdihuje pozornosti željna dekleta na Instagramu, ki so idejo posvojila skorajda hitreje, kot se je ta pojavila na spletu. No, roko na srce, ne opaziti valovitih ustnic in obrvi bi bilo res težko, a kaj, ko vanje ne strmimo zaradi osupljive lepote … Ali pač?

prejšnji članek
To dela zobe rumene
Moj life
To dela zobe rumene
naslednji članek
Neustavljiva želja po sladkem - kaj ti sporoča telo?
Moj life
Neustavljiva želja po sladkem - kaj ti sporoča telo?
Preberite tudi