stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Pet majhnih lepotnih trikov za velike spremembe

27. 8. 2017; 05.00
Avtor: M.T.
lepotni triki
Te trike je dobro vedeti!

Predstavljamo ti pet preprostih lepotnih trikov, ki predstavljajo rešitve za tvoje vsakodnevne težave povezane z ličenjem in urejanjem.

  1. Večji volumen las- Če si tudi ti želiš večji volumen las in ugotavljaš, da šamponi, ki to obljubljajo sprememb ne prinašajo potem preizkusi drugačno tehniko sušenja las. Skloni se naprej in si lase posuši z glavno navzdol.
  2. Da bodo lasje na svojem mestu- Najbrž si že slišala, da mora biti lasnica obrnjena z neravnim delom proti lasišču, da bolje drži pramen las. Za še boljši in bolj obstojen prijem pa lasnico, preden jo vstaviš, poškropi z lakom za lase.
  3. Boljši obstoj šminke- Ustnico si pokrij z odgrnjenim papirnatim robčkom. Vzemi majhen kabuki čopič in ga pomoči v puder v prahu. Čopič pomaži čez del robčka, kjer so ustnice. Robček bo popil odvečen del šminke in hkrati preprečil, da si s šminko umažeš čopič, puder pa bo šminko utrdil in ji dal mat videz.
  4. Bolj pigmentirano senčilo za oči- Senčilo, ki v paleti deluje čudovito, ko pa ga s čopičem nanašaš ne veko nekako ne pride do izraza? Poskusi malce zmočiti čopič preden ga pomočiš v senčko. Tako se bo na čopič oprijela večja količina izdelka. Drugi način pa je, da senčko naneseš kar s prsti.
  5. Suh svinčnik za oči, katerega barva ni dovolj vidna- Svinčnik za pol minute postavi na vroč radiator ali pa ga zelo na hitro pomoči v ognjeni plamen. Počakaj, da se ogladi in opazila boš, da je svinčnik postal veliko bolj tekoč in opazen.
prejšnji članek
Gigi Hadid podpira svojo mamo
Obsedena!
Gigi Hadid podpira svojo mamo
naslednji članek
Najbolj znane družine na svetu
Obsedena!
Najbolj znane družine na svetu
Preberite tudi