To so najbolj vplivni zvezdniki instagrama

Forbes je izdal lestvice najbolj vplivnih uporabnikov instagrama na različnih področjih delovanja. Mi ti tokrat predstavljamo najbolj vplivne v svetu lepote.

Foto: Instagram/Zoella

Poleg tistih, ki so na instagramu najbolj pomembni v povezavi z lepoto, so pri Forbsu izdali še lestvico povezano z domom, hrano, zabavo, potovanji, igrami in fitnesom. Kdo je torej najbolj vpliven v svetu lepote? 

Najbolj vplivna oseba v lepoti na instagramu je priljubljena 27-letna britanska vlogerka Zoe Sugg, ki ustvarja pod imenom Zoella. Z objavami je začela leta 2009, še danes pa vloge snema v svoji spalnici, le da je ta zdaj v njeni lastni hiši, ki jo je kupila z denarjem, ki ga je zaslužila zaradi vloganja. V svojih objavah večkrat poudari, da ni strokovnjakinja, ampak le oseba, ki se na dnevi bazi srečuje z lepotnimi izdelki, ravno njena avtentičnost pa je zelo všeč številnim sledilcem. V 8 letih je pridobila kar 11,6 milijona sledilcev na youtubu, 11,1 milijon sledilcev na instagramu, izdala je že 3 knjižne uspešnice Spletna punca in že večkrat izdala razprodane lastne lepotne izdelke. 

Kdo pa Zoe sledi na lestvici desetih najbolj vplivnih instagramarjev iz področja lepote, ki skupaj dosegajo več kot 135 milijonov uporabnikov? Poleg nje so na lestvici še Michelle Phan, Huda Kattan, Nikkie de Jager, Shannon Harris, Jeffree Star, Kandee Johnson, manny Gutierrez, Christen Dominique in Wayne Goss. 

A post shared by Zoella (@zoella) on

A post shared by (@michellephan) on