Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Senčila za oči lahko uporabiš za ...

9. 5. 2018; 03.30
Avtor: K.M.
lepotauporaba
En izdelek uporabi za več stvari.

- unikaten lak za nohte
Potrebuješ prozoren lak za nohte, plastičen pokrovček ali kakšno drugo podlago, kamor boš lahko kanila lak, žličko (lahko tudi plastično), zobotrebec, čopič in senčko v želeni barvi. Najprej postrgaj senčko na podlago in nato nanjo dodaj nekaj kapljic prozornega laka za nohte in pomešaj z zobotrebcem ter s čopičem nanesi na novo ustvarjen lak na nohte. Možnosti imaš neskončno, saj lahko izbereš tudi več senčk in jih med seboj mešaš.

- obarvan lip gloss


Si se naveličala prozornega glossa in si želiš, da bi ti vsaj nežno obarval ustnice? Uporabi enake pripomočke kot pri unikatnem laku za nohte, le lak zamenjaj s prozornim bleščilom. Na čisto podlago z žličko postrgaj nekaj senčke želene barve, dodaj nekaj kapljic glossa, premešaj z zobotrebcem in nanesi na ustnice s čopičem. Če bi tako bleščilo rada imela za ves dan, si ga namešaj v manjši lonček.

- rdečilo za lička
Imaš senčke v barvi breskve, rdeči ali roza, ki jih skoraj nikoli ne uporabljaš? Uporabi jih kot rdečilo za lička. Nežno jo s čopičem nanesi na lica in zabriši. V trenutku boš dobila lepo obarvana lica, ne da bi zapravljala denar za rdečila za lica.

- urejanje obrvi
Senčke v naravnih rjavih mat odtenkih so odlične za dnevno ličenje, prav tako pa so odlične za urejanje obrvi. Zakaj bi zapravljala za dvoje enake senčke, če pa dobiš vse v enem?

prejšnji članek
Lucy Hale sporočila slabo novico
Obsedena!
Lucy Hale sporočila slabo novico
naslednji članek
Miley Cyrus blestela v črni obleki
Obsedena!
Miley Cyrus blestela v črni obleki
Preberite tudi