Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Se lahko brijem z moško britvico?

13. 8. 2018; 10.45
Avtor: K.M.
britjenog
Nujno potrebuješ britvico, v trgovini pa imajo samo moške ...

Obstajajo moške in ženske britvice, pa tiste za enkratno uporabo, ali pa tiste, ki jih lahko uporabljaš dlje časa in na to zamenjaš rezilo. Pa si ti noge lahko obriješ z moško britvico, ali obstaja kakšna dejanska prepoved? 

Resnici na ljubo obstajajo moške in ženske britvice predvsem zaradi oglaševalskih razlogov. Moški potrebujejo bolj 'močno' in odločno britvico, dekleta pa hitreje podležete barvnim kombinacijam, ki jih ženske britvice ponujajo. Zato seveda ni nič narobe, če boš izbrala ''moško'', še več, mora boš z njo še bolj zadovoljna!

Nekateri fantje se brijejo dnevno, hkrati pa so njihove obrazne dlačice zelo močne in čvrste. Zato potrebujejo dobro in kvalitetno britvico in po osebnem testu, lahko rečemo, da je občutek po britju 'z njihovo', boljši. Noge so dlje časa gladke in dlačice kak dan kasneje pokukajo na plan.

Paziti moraš le na ostrino te britvice, saj so v večini primerov bolj ostre. Tako že pri samem postopku pazi, da se ne urežeš, po britju pa si noge dobro navlaži z ustreznimi kremami. 

prejšnji članek
Pete Davidson zbral svojo najljubšo pesem Ariane
Obsedena!
Pete Davidson zbral svojo najljubšo pesem Ariane
naslednji članek
Bila je njegov zmenek na sestrini poroki
Obsedena!
Bila je njegov zmenek na sestrini poroki
Preberite tudi