reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To moraš obvezno narediti pred spanjem

16. 3. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
odstranjevanjelicil
V vsakem primeru!

Pred spanjem moraš obvezno narediti določene stvari. Med njimi je tudi odstranjevanje ličil, predvsem pa odstranjevanje ličil okoli oči. Predvsem zato, ker na njih največkrat pozabiš, oziroma bolje rečeno, se ti z njimi ne da ukvarjati. No, to moraš obvezno narediti pred spanjem, ne glede na to, kako zelo utrujena si. 

Veš, da se ti je to že zgodilo in ne samo enkrat! Svoj ritual si izpustila, ker si domov prišla zelo pozno, ali pa si bila preprosto preutrujena, da bi se pred ogledalom mučila z odstranjevanjem maskare in drugega očesnega make-upa. Zjutraj pa si se zbudila s črnimi kolobarji pod očmi, ki pa niso bili posledica tega, da si utrujena, ali da piješ premalo vode, ampak seveda posledica razmazanih ličil. Ko so ličila kar tako na tvoji koži, kamor maskara recimo resnično ne sodi, zamašijo tvoje pore pod očmi, kjer je koža zelo občutljiva. Če ležiš obrnjena na blazino, je to še bolj intenzivno, ličila pa preneseš tudi na pregrinjalo za vzglavnik in ga s tem še dodatno umažeš. 

Posledice so seveda zelo razdražena kožam zamašene pore, izsušenost ... Zato je zelo pomembno, da vsa ta ličila skrbno odstraniš in še dodatno poskrbiš za svojo kožo. Tako bo tvoj jutranji videz še bolj svež. 

prejšnji članek
Kviz: Kateri zajtrk je zate najbolj primeren?
Moj life
Kviz: Kateri zajtrk je zate najbolj primeren?
naslednji članek
Kendall Jenner govorice odločno zanikala!
Obsedena!
Kendall Jenner govorice odločno zanikala!
Preberite tudi