stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Razkrivamo trike za lepše prsi

16. 4. 2017; 09.00
Avtor: Ana K.
achterpagina
Tudi prsi potrebujejo nego.

Si tudi ti med tistimi dekleti, ki negujejo svojo kožo, lase, obraz, pozabljajo pa na svoje prsi? Če si mislila, da le-te ne potrebujejo posebne pozornosti, si se motila. Čas je za spremembo. Poskrbi, da bodo tvoje prsi zdrave, lepe in negovane.

Najstnica je izbrskala nekaj trikov, ki ti bodo pri tem pomagali. Upoštevaj jih in videla boš, da bodo rezultati zelo hitro opazni.

Masaža
Če se ti zdi še tako hecno, verjemi, da ti bodo tvoje prsi za to hvaležne. Vse kar potrebuješ je hladilna krema. Nanesi jo na prsi in jih s krožnimi gibi nežno masiraj. To ponavljaj vsak teden, vsaj enkrat po pet minut.

Telovadba
Si vedela, da obstaja telovadba za prsi? Verjetno si že delala to vajo, ampak se nisi zavedala, da je odlična za tvoje prsi. To so skleci. Poskusi jih delati vsak drug dan. Trening naj obsega tri sete, po dvajset sklecov.

Terapija z vodo
Preprost trik s katerim boš imela lepe prsi je hladen tuš. Vsakič, ko se boš tuširala, poskusi svoje prsi nekaj sekund polivati s hladno (ne ledeno!) vodo. Tako bodo bolj čvrste in zdrave, saj boš sprožila pretok.

Na koncu pa naj te opozorimo še na pravilno izbiro modrčka. Le- ta ne sme biti pretesen in naj bo iz materiala, ki diha.
Zapomni si torej: ''Tudi prsi potrebujejo nego!''

prejšnji članek
Posladkaj se s pečenimi bananami
Moj life
Posladkaj se s pečenimi bananami
naslednji članek
Uči se v skupini
Moj life
Uči se v skupini
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska