GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj o tebi pove barva tvoje najljubše šminke?

20. 7. 2017; 01.10
Avtor: Ana K.
Barva tvoje šminke lahko sporoči okolici več kot si misliš.

Največkrat izbereš barvo šminke na podlagi tvoje dnevne modne kombinacije. Če se sprašuješ kaj ima to skupnega s tvojo osebnostjo in kaj lahko tvoja modna kombinacija in barva šminke povesta o tebi, lahko rečemo, da veliko. Oblačila in ličila običajno izbereš na podlagi svojega okusa, torej govorimo o tvojem osebnem stilu, ki pa okolici o tebi izda več kot si misliš.

Preveri kaj sporočaš okolici z določeno barvo šminke.

1. Roza šminka
Roza šminko nosijo dekleta, ki imajo nalezljiv nasmeh. Si oseba, ki širiš dobro energijo in vedno nasmeješ ljudi okoli sebe. Zelo rada spoznavaš nove osebe in sklepaš nova prijateljstva. Si tudi zelo marljiva, kar pomeni, da če se neke zadeve lotiš, jo tudi do konca predano izpelješ.

2. Rdeča šminka
Rdečo šminko nosijo osebe, ki obožujejo pridih starejšega obdobja. Si dekle, ki ne želi delati tako kot ji narekujejo modni trendi. To kar je modno si določiš sama. Prav tako pa si zelo strastna in ambiciozna. Čisto nič te ne ustavi na poti do cilja.


3. Marelična šminka
V to kategorijo sodijo vsi nežnejši odtenki šminke. Le-ti sporočajo okolici, da si zelo nežna in topla punca. Ljudem okoli sebe daš vedeti, da ti lahko zaupajo in da jim boš v težkih trenutkih ponudila pomoč. Si zelo družinska oseba, ki ceni pristne odnose.

4. Vijolična šminka
Če nosiš vijolično šminko, daješ svoji okolici očitno sporočilo: "Želim biti drugačna". Veliko ti pomeni, da te ljudje opazijo in da si v središču pozornosti. Lahko rečemo, da kar žariš, ko ljudje kažejo s prstom nate.

5. Glos
Za konec pa naj povemo, da četudi ne nosiš šminke ali pa uporabljaš samo glos, okolici vseeno nekaj sporočaš. S tem jim poveš, da si preprosto in prav nič zakomplicirano dekle. Veliko ti pomeni naravni videz. Glos naj bi nosile osebe, ki so zelo spretne, hitre in zanesljive.
Vidiš tudi brez šminke pošiljaš okolici sporočila.


Že veš, kakšno barvo šminke boš izbrala jutri?

prejšnji članek
Demi Lovato zdaj izdala še videospot za novo pesem!
Obsedena!
Demi Lovato zdaj izdala še videospot za novo pesem!
naslednji članek
Želi Harry Styles uspeti na še enem področju?
Obsedena!
Želi Harry Styles uspeti na še enem področju?
Preberite tudi