profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako pravilno nanesti rdečilo?

2. 7. 2018; 02.30
Avtor: Ana K.
Razkrivamo pot do pravilnega nanosa rdečila za lica.

Pri pravilnem nanosu ličil ne smeš izpustiti nanašanja rdečila za lica. Ampak tukaj moraš biti pozorna na več stvari. Zelo grdo je videti, če ga naneseš preveč, če izbereš napačen odtenek ali pa, v kolikor ga naneseš nepravilno. Sledi našim korakom nanašanja rdečila in se izogni nepravilnostim.



1. Korak: Izbira barve
Pri izbiri barve rdečila je zelo pomembna barva tvoje polti. Če imaš temnejšo polt, potem nežnejši odtenki sploh ne bodo prišli do izraza, medtem ko je pri osebi s svetlo poltjo zgodba ravno obratna in bo temnejše rdečilo preveč izstopalo, ti pa boš spominjala na piko nogavičko. Vseeno pa ti svetujemo, da posežeš raje po nežnejših odtenkih kot pa pretirano močnih in temnih. Nagibaj se k svetlo roza ali marelični barvi.

2. Korak: Nanos pudra
Preden se lotiš poudarjanja svojih ličk, moraš nanesti puder in počakati nekaj minut, da se ta vpije. Pozorna bodi, da ga boš nanesla enakomerno in da bo le-ta ustrezal tvojemu tenu kože.

3.korak : Nanašanje rdečila
Verjetno se sprašuješ kje sploh začeti. Ne skrbi. Samo zate smo poiskali preprost trik. Pomagaj si z zunanjim kotičkom očesa. Enostavno greš od zunanjega kotička očesa s prstom vodoravno navzdol vse dokler ne začutiš najvišje točke na lični kost. In jo imamo. Začetno točko.

Sedaj je na vrsti čopič za nanašanje rdečila. Postavi ga na izbrano najvišjo točko lične kosti, tvojo začetno točko in začni delati nežne krožne gibe okoli nje. Potem pa se počasi prični pomikati proti lasišču. Opozarjamo pa te še na to, da naj bo, ko se boš pomikala proti lasišču, barva rdečila vse bolj bleda.

Naj bo pot do popolnega 'make upa' lažja.

prejšnji članek
Že veš, kje vse lahko uporabiš zobno ščetko?
Lepotičenje
Že veš, kje vse lahko uporabiš zobno ščetko?
naslednji članek
Priljubljena igralka končno spet srečna
Obsedena!
Priljubljena igralka končno spet srečna
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska