Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Zmote o dekletih z velikimi prsmi

1. 6. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
yellowberry.jpg.CROP.promo-mediumlarge
Imaš tudi ti te težave?

Si ti med tistimi, ki so jim prsi kar naenkrat zrasle za par številk? Tako se moraš kar naenkrat soočali s številnimi vprašanji in opazkami, ki jih morda sploh ne razumeš oziroma ne poznaš odgovorov. Ti so posledica številnih napačnih predstav o dekletih z velikimi prsmi in o težavah, ki naj bi jih te prinesle. 

1. Ne moreš nositi prikupnega nedrčka. 
Seveda ni res! Morda je izbira resnično večja pri manjših številkah, saj je potrebno zadovoljiti večje povpraševanje, a so tudi nedrčki zate lahko zelo prikupni in lepi. Včasih moraš vprašati prodajalko, saj imajo večje številke pospravljene v predalih, ali pa preizkusiti več različnih modelov. Res je edino to, da boš včasih morala odšteti kak evro več, ampak s tem ni nič narobe, saj tvoje prsi potrebujejo kvaliteten izdelke in ti bodo v prihodnosti še kako hvaležne.

2. Večji obseg pomeni, da sem debela.
Nikakor. Če ima nedrček večji obseg, se avtomatsko poveča tudi velikost košarice. Primer: Košarica pri nedrčku 75 C je dejansko manjša kot pri nedrčku 80 C.

3. Kopalke mi ne pristojijo, nobene.


Amm ... Tudi dekletom, ki prsi nimajo, ne pristojijo vsi modeli, zato moraš samo odkriti takšnega, ki bo izpadel super. Zapri se v garderobo in preizkusi 5, 10, 15 modelov. Tudi dekleta z manjšimi jih.

4. Ne moreš spati na trebuhu.
Prsi so mehko tkivo, niso trda izrastka, ki bi te pri spanju ovirala. Zato spanje na trebuhu ali na boku nikakor ni težava. To so si verjetno domislili ljudje, ki ne vedno, kako je živeti z velikimi prsmi. Zato brez skrbi, tvoje spanje ne bo ovirano.

Pa ti, si že slišala za kakšen mit, ki zagotovo ne drži?
 

prejšnji članek
Seksi Avery ima novo dekle
Obsedena!
Seksi Avery ima novo dekle
naslednji članek
Kaj mu gre zares na živce?
Moj life
Kaj mu gre zares na živce?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija