Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Osvajajo modni svet

13. 3. 2018; 02.00
Avtor: K.M.
Drew Barrymore

foto: Profimedia

Kultna znamka Crocs, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, vedno bolj vstopa v svet mode.

Obutev, ki s posebnim materialom Croslite nudi lahkotno udobje za vso družino, je postala klasičen kos tudi v modni in zvezdniški garderobi. Njihove kultne modele nosijo številni znani zvezdniki, prav tako pa sodelujejo z mnogimi priznani modni oblikovalci in skupaj ustvarjajo ekskluzivne kolekcije.

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj tukaj namreč prodajo največ modelov v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.

'Come as you are' z Drew Barrymore

Crocs v svoji viziji stremi k praznovanju raznolikosti posameznikov in osebnega stila ter slavi vsakogar, ki mu je udobno v svojih čevljih, tako dobesedno kot tudi metaforično. To vizijo popolno pooseblja simpatična svetovno znana hollywoodska upornica Drew Barrymore, ki je že drugo leto zapored obraz kampanje 'Come as you are'. Kampanja z letošnjim sporočilom slavi samosvoj, svoboden življenjski slog, kjer je vsak lahko to kar je in praznuje dejstvo, da mu je udobno v svojih čevljih. Pa naj bodo to cokli, sandali, japonke, superge ali natikači.

Drew v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal, ki v letošnji poletni kolekciji prihaja v številnih novih barvah in vzorcih. To pomlad pa bo Crocs v sodelovanju z igralko lansiral ekskluzivno kolekcijo Drew Barrymore <3 Crocs, ki bo združevala udobje in žive barve Crocsa s pridihom igralkinega osebnega stila. Posebne grafike, barve in dodatki bodo vsekakor zaznamovali letošnjo poletje, več detajlov o novi kolekciji pa bo razkritih kmalu.

Tudi drugi številni svetovno znani zvezdniki prisegajo na kultne Crocse, med njimi celo Cambriška vojvodinja Kate Middleton, ki jih med prostim časom z veseljem zamenja za petke. V njihovem udobju pa brez slabe vesti uživata tudi vodilni pevec skupine Aerosmith, Steve Tyler ter kultni hollywoodski igralec Jack Nicholson. Zvezdniki se pomembnosti udobja še kako zavedajo, izbor najbolj udobne obutve pa je vsekakor pravi.

Crocs v svetu visoke mode

Crocsi na modni pisti? Seveda! Njihova barvita obutev že dolgo ni več namenjena samo za prosti čas, ampak ustvarja trende, njihov modni potencial pa so odkrili tudi mnogi priznani obrazi iz sveta mode. Prvi je z njimi jeseni 2016 presenetil Christopher Kane, ki je svoje modele obul v posebno Crocs kolekcijo. Uporabil je popolnoma klasičen Clog model in ga popestril s kamuflažnimi barvami ter čudovitimi diamantnimi in sijočimi mineralnimi Jibbitz – posebni okraski, ki se zataknejo v luknjice. Posebna kolekcija je navdušila modni svet, saj so o njej poročali v številnih kultnih modnih medijih, kot so Vogue, Gloss, Elle in Harpers Bazaar. Presenetil pa bo tudi z letošnjo novo kolekcijo Christopher Kane X Crocs, ki bo očarala z drznimi barvnimi kombinacijami in vzorci.

Nad Crocsi pa se je navdušila tudi znana modna hiša Balenciaga, ki je svoji predstavitvi nove kolekcije za pomlad in poletje ekskluzivno razkrila svoje 'foam' čevlje – ikonični Clog model z deset centimetersko platformo, po zadnjih modnih zapovedih. CROCS za Balenciago v živih barvah in kultnimi Jibbitz okraski je popolna obutev za vsakodnevni 'fashion statement' in neizmerno udobje, ki že osvaja modni svet.

prejšnji članek
Sta se Selena in Justin res spet razšla?
Obsedena!
Sta se Selena in Justin res spet razšla?
naslednji članek
Gigi Hadid pokazala svoje izklesano telo
Obsedena!
Gigi Hadid pokazala svoje izklesano telo
Preberite tudi