zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Zapleši kot prava zvezda

19. 2. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Mass, UPcollection 39,99 € (3)
Bliža se obdobje maturantskih plesov in valet, simbolni zaključek pomembnega poglavja za šolarje, ki se podajajo novi poti naproti. Vsak pomembni dogodek pa je toliko lepši v pravi obutvi, ki nam daje samozavest.

Naše življenje oblikuje veliko posebnih priložnosti. Ena izmed njih je gotovo maturantski ples, ali pa valeta, če si nekaj let mlajša, saj simbolizira odraščanje in zaključek pomembnega osebnega poglavja. Zato se na ta nepozaben večer uredi od glave do pet in zasij kot glavna zvezda plesa, pravijo v Massu. Lep del doživetja je iskanje prave obleke, ob kateri ti bo zastal dih, kot prava pepelka pa se boš počutila v popolni modni obutvi, ki je tudi po urah plesa in zabave ne boš hotela sezuti. V Massu so s široko izbiro trendi obutve pripravljeni za vsako posebno priložnost v tvojem življenju in na njihovih policah bo vsaka pepelka našla svoj čeveljček.

Silhueto boš podaljšala v sandalih s petko v nežnih barvah in kovinskimi detajli, ki se bodo podali k vsaki obleki ter tudi hlačam, za drzen modni videz. Fashioniste izberite sandale z debelo peto, ki je glavni atribut čevlja, ali pa večno klasiko: črne ali nude salonarje. Če boš nadela preprosto obleko, pa pusti naj izstopajo čevlji in izberi sandale v strastnih živahnih odtenkih rdeče. 

prejšnji članek
Vsakodnevna rutina Maddie Ziegler
Obsedena!
Vsakodnevna rutina Maddie Ziegler
naslednji članek
S šminko do navidezno bolj belih zob!
Moj life
S šminko do navidezno bolj belih zob!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska