Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj o tebi pove tvoja torbica?

18. 3. 2018; 01.00
Avtor: Ela/Revija Top!
torbica1
Ne glede na to, ali se odpravljaš v šolo, k prijateljici, na izlet ali zabavo, pred odhodom verjetno razmišljaš o tem, kaj boš oblekla in s katerimi modnimi dodatki boš popestrila svoj videz. Za različne priložnosti seveda oblečemo različne vrste oblačil in obujemo primerno obutev, kljub temu pa z njimi vedno izražamo svoj okus in slog. Še več, psihologi menijo, da lahko tvoja izbira veliko pove tudi o tvojem značaju. Kaj torej o tebi sporoča tvoja torbica?

Črna eleganca
Če rada nosiš črno barvo, veš, da z njo ne moreš zgrešiti, saj se poda vsakomur in je primerna za vsako priložnost. Črna barva je večna in vedno elegantna, poleg tega pa je idealna za kombiniranje, saj se poda k prav vsem barvam in vzorcem. Črno izbirajo predvsem praktična dekleta, ki so rada urejena.

Nevtralni toni


Barve, kot so siva, bež, rjava ter različni pudrasti in kožni odtenki, veljajo za nevtralne, učinkujejo zelo nežno in ženstveno, pa še kombinirati jih ni težko. Še pred leti je veljalo, da nevtralne tone izbirajo dekleta, ki si ne želijo preveč izstopati, danes pa so ti odtenki izredno modni. Če nosiš nevtralne in kožne barve, torej zagotovo veljaš za dekle, ki da veliko nase.

Rdeča strast
Splošno znano je, da je rdeča barva strasti. Navadno jo izberejo strastna dekleta z močno energijo, ki natančno vedo, kaj hočejo. Rdeči modni dodatki bodo poživili tvojo opravo, še posebej v teh sivih in turobnih dneh. Pozorna bodi le na to, da na tebi ne bo preveč kričečih barv ali celo barv, ki se z rdečo ne ujemajo. Verjetno ni tvoj namen, da si videti kot novoletna jelka?

Okrašena (ali pisana)


Če imaš rada barve, se ti v življenju dogaja veliko stvari, zato moraš biti zelo dobro organizirana, če želiš uskladiti šolske obveznosti, hobije, čas za prijatelje in fanta. V tvoji družbi ni nikoli dolgčas, saj znaš še tako dolgočasne okoliščine spremeniti v zanimive. Zate življenje ni nikoli le črno-belo, prijatelji pa zelo cenijo tvoje nasvete, saj znaš na situacijo pogledati iz različnih zornih kotov.

Živalski vzorci
Naj gre za torbico ali čevlje, živalske vzorce navadno izbirajo drzna dekleta, ki si želijo biti bodisi v trendu bodisi v središču pozornosti ter jih ni strah pokazati svoje divje narave. Če prisegaš na živalske vzorce, pazi, s čim jih boš kombinirala – naj bo vzorcev res le za vzorec.

Črte in/ali pike
Če nosiš torbico in/ali čevlje s pikami ali črtami, si zagotovo prava modna navdušenka, ki ljubi različne kombinacije in sloge ter se ne boji kombiniranja različnih vzorcev. Rada imaš izzive, zato si vedno pripravljena poskusiti kaj novega. In ne pozabi – namesto pikčastega blaga lahko pikice na tvoji torbi nadomestijo zadnje čase tako modne zakovice ali neti.

prejšnji članek
6 znakov, da imaš prijateljico za vse življenje
Moj life
6 znakov, da imaš prijateljico za vse življenje
naslednji članek
Barve v spalnici vplivajo na tvoj spanec
Moj life
Barve v spalnici vplivajo na tvoj spanec
Preberite tudi