Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Za tvoje ustnice: Igriv, priročen in čudovito negovalen

30. 1. 2018; 03.14
Avtor: Promocijski material
Poljub

foto: Promocijski material.

Trendi in slastne – tri nove različice balzama Labellino.

Te mikajo sladke vaniljeve tortice, osvežujoča sadna kokosova voda in cvetlične arome omamno dišečih češnjevih cvetov? Le komu to ne vzbuja dobre volje? Tudi Labellino se predstavlja v teh treh novih čudovitih odtenkih za slastno negovane ustnice:

Labellino Vanilla Cakepop, Labellino Coconut Water & Aloe Vera in Labellino Blueberry & Cherry Blossom. Nove različice modnega strokovnjaka za nego ustnic dopolnjujejo mladostno in nadvse priljubljeno linijo Labellino s tremi novimi doživetji za ustnice. Balzami, ki vas osvojijo tisti hip, ko se dotaknejo vaših ustnic.

Igriv, priročen in čudovito negovalen
Labellino balzam se dobro prilega v dlan: dovolj je že majhen zasuk in nežno odišavljena negovalna formula balzama Labellino z dragocenim karitejevim maslom dolgotrajno navlaži ustnice. Posebna oblika se prilega ustnicam in zagotavlja užitek pri nanosu. Lepotni pripomočki v priljubljenih odtenkih vijoličaste, zlate in pastelno zelene se kot negovalni spremljevalci prilegajo tudi v najmanjše torbice.

Labellino Vanilla Cakepop foto: Promocijski material.

Labellino Vanilla Cakepop

Bogat negovalni balzam v modnem zlatem odtenku se vpije takoj, intenzivno neguje ustnice in jih naredi dolgotrajno mehke ter zapeljive. Kremni ljubljenec ustnic diši po priljubljenih gurmanskih notah, kot so vanilja, karamela, sveže pecivo in narcise.

Labellino Coconut Water & Aloe Vera foto: Promocijski material.

Labellino Coconut Water & Aloe Vera

Eksotični vonj kokosove vode in aloje v hladnih mesecih prebudi spomine na poletje – dolge noči na plaži in mile poletne večere. Negovalna formula Labellino Coconut Water & Aloe Vera balzama za ustnice dolgotrajno navlaži ustnice – za otipljivo mehke in voljne ustnice z nežnim sijajem.

Labellino Blueberry & Cherry Blossom foto: Promocijski material.

Labellino Blueberry & Cherry Blossom

Sladki balzam Labellino v zapeljivi vijolični barvi poskrbi za razpokane in suhe ustnice: njegova kremna tekstura nudi intenzivno in dolgotrajno vlago, ki se dobro vpije v kožo. Sadno svež vonj češnjevih cvetov in borovnic spominja na sproščene zabave na prostem v zgodnjih spomladanskih dneh.

prejšnji članek
Louis Tomlinson obseden s tatuji
Obsedena!
Louis Tomlinson obseden s tatuji
naslednji članek
Justin Bieber in Selena Gomez želita, da zveza uspe
Obsedena!
Justin Bieber in Selena Gomez želita, da zveza uspe
Preberite tudi