900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

NAGRADNA IGRA: Koktajl odličnih sestavin za nego rok

15. 12. 2017; 03.56
Avtor: K.M.
roka, nega

Nega rok je v zimskih mesecih še bolj pomembna. foto: Profimedia

Si v svojo torbico že pripravila kremo za nego rok? V hladnejših mesecih še kako potrebujemo učinkovit negovalni tretma za izsušene roke, zato nam je NIVEA pripravila tri povsem nove kreme s koktajlom odličnih sestavin, ki bodo poskrbele za vselej lepo negovane roke. Mi pa smo se odločili, da jih nekaj tudi podarimo ...

Sreča je v tvojih rokah

Lepe, negovane roke pokažejo krhko lepoto in moč obenem. Negovane roke pokažejo, kako pomembna se nam zdi skrb zase. Razkrivajo, kako trdo so morale delati v življenju ali pa so v življenju delale stvari, ki so jim obvarovale lepoto rok. Na rokah se najprej opazi starost, roke so prve v stiku z drugimi, zato potrebujejo skrb in nego ves čas ter še posebej takrat, ko so bolj izsušene.

Privošči to zimo svojim rokam zaščitno in vlažilno nego s tremi novimi NIVEA kremami za nego rok. Te te bodo razvajale s sestavinami, kot so rakitovec, aloe vera in čebelji vosek.

Negovalne sestavine v novih NIVEA kremah za roke

1. Rakitovec: Morska krhlika, bolj znana pod imenom rakitovec, je rastlina z oranžno obarvanimi jagodami, ki vsebuje edinstveno maščobno kislino. Je edina znana rastlina, ki vsebuje vse štiri esencialne maščobne kisline. Študije kažejo, da omega-7 maščobne kisline prispevajo k zdravi koži, nohtom in lasem.

2. Čebelji vosek: je eden najpopolnejših in najčistejših proizvodov narave. Čebelji vosek daje koži mehkobo, vlago, elastičnost in deluje protivnetno. Preprečuje izsušenost in nastajanje gub, pri tem pa koži omogoča dihanje, je ne draži in ne maši por.

3. Aloe vera: je zakladnica hranilnih snovi, ki so blagodejne za kožo - vsebuje kar 18 aminokislin, vitaminov B1, B2 in B6, vitamina C, niacinamide, kalcija, lecitina, magnezij, mangan, kalij, natrij in cink.

Prave dame imajo kremo za roke vedno s seboj v torbici. So kot robčki. Vedno pri roki. Za negovano kožo rok imej vedno pri roki nove NIVEA kreme za nego rok. Za vselej dober občutek in dober prvi vtis.

NIVEA krema za roke Protective Care

NIVEA Protective Care krema za roke s čebeljim voskom takoj nahrani kožo in zaščiti roke. Tvoje roke bodo intenzivno negovane in zaščitene ter pripravljene na vsakdanje izzive. Odpravlja suho kožo. Se hitro vpije. Ščiti kožo pred negativnimi učinki iz okolja. Poveča zaščitno bariero kože.

NIVEA krema za roke Refreshing care z aloje vero. foto: Promocijski material.

NIVEA krema za roke Refreshing Care

NIVEA Refreshing Care krema za roke z izvlečkom aloje vere in oljem jojobe osveži vašo kožo in jo intenzivno navlaži. Tvoje roke bodo prijetno sveže, negovane in oskrbljene z vlago, ki jo potrebujejo. Kožo navlaži. Kožo naredi mehko. Se hitro vpije in za seboj ne pusti mastnega filma. Negovalno deluje na nohte.

NIVEA krema za roke Protective Care s čebeljim voskom. foto: Promocijski material.

NIVEA krema za roke Complete Care

NIVEA Complete Care krema za roke z rakitovcem in vitaminom E neguje vašo kožo in nohte. Tvoje roke bodo negovane od nohtov do zapestij in pripravljene na vsakdanje izzive. Intenzivno vlaži kožo. Neguje nohte in mehča kožo. Kožo nahrani.


NAGRADNA IGRA:

Na našem facebook profilu najdeš nagradno igro (aktualna bo danes, v petek, 15. 12. ob 16:30), v kateri se lahko poteguješ za 3x po dve kremi. Tako je. Dobili bomo 3 nagrajenke, vsaka pa bo dobila kremi Refreshing Care in Protective Care. Akcija! 

prejšnji članek
Zakaj Gigi ni čestitala Taylor?
Obsedena!
Zakaj Gigi ni čestitala Taylor?
naslednji članek
BQL združila moči s številnimi slovenskimi glasbeniki
Obsedena!
BQL združila moči s številnimi slovenskimi glasbeniki
Preberite tudi