Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naj bo zima topla in modna

21. 11. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Mass, Creator 110 €
Trendi obutve so to zimo na strani topline in udobja. Najbolj modni gležnjarji, gojzarji in snežke bodo mrazu kljubovali s pomočjo mehkega krzna, ki je to zimo nepogrešljiv modni dodatek.

Zima je tik pred vrati in že se ovijamo v šale, pletene puloverje in tople puhovke, ki nas grejejo pri nizkih temperaturah. Kako pa pred mrazom najbolje zaščitimo svoje noge in smo še vedno v koraku z modnimi trendi?

V Massu svetujejo, da izberete kvalitetne, trpežne in nepremočljive čevlje, ki bodo omilili mraz, hkrati pa naj bodo izjemno modni. Najbolj trendi boste v podloženih čevljih s toplo ovčko, ki krasi tudi zunanjost. Videz umetnega krzna je to zimo nepogrešljiv, saj se bohoti tako na čevljih kot tudi na oblačilih in dodatkih. To sezono lahko na ulicah opazimo veliko različic priljubljenih Uggic in modnih snežk, eden največjih trendov v Massu pa so šik gojzarji v trendi srebrni in zlati barvi, ki jih krasi razkošno krzno, usnje v videzu imitacije živalske kože in vezalke s kovinskimi zaponkami. Lep kontrast toplega mehkega krzna in metalik usnjenih materialov ustvarja čevelj, s katerim boste to zimo žarele tudi v največjem mrazu. Z njimi so stajlingi neomejeni, saj se podajo k hlačam in krilom, k športni kot tudi elegantni opravi. Z zimsko obutvijo iz Massa boste tako šik, da jo boste hotele nositi tudi, ko mraz ne bo pritiskal pod ledišče.

prejšnji članek
Gigi Hadid bo imala linijo čevljev!
Obsedena!
Gigi Hadid bo imala linijo čevljev!
naslednji članek
Tako boš najlepše naličila majhne oči
Lepotičenje
Tako boš najlepše naličila majhne oči
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska