stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Boljša za tvojo kožo

24. 9. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
licenjelicila
Koža ti bo zagotovo hvaležna!

Max Factor predstavlja Healthy Skin Harmony Miracle Foundation: tekočo podlago, ki je boljša za vašo kožo, kot če podlage sploh ne bi nosili. Inteligentna formula nudi koži 24 ur hidratacije, zaščitni faktor pred soncem 20 in delce za kontrolo sijaja. Končni videz po nanosu Healthy Skin Harmony je srednje mat, podlaga pa zagotavlja brezhibno svež videz kože in se hkrati bojuje proti stresnim faktorjem iz okolja.

Inspiracija je sodobna ženska


Max Factor ustvarja sodobna in inovativna ličila, ki vam omogočajo, da odkrijete svoj dnevni glamurozni videz. Healthy Skin Harmony je ustvarjena za sodobne ženske in je prilagojena vašemu dinamičnemu življenju. Ne glede na to ali hitite na poslovni sestanek, potujete ali se odpravite na kavo s prijateljicami, s Healthy Skin Harmony se boste skozi ves dan počutile samozavestno, kot v trenutku ko ste si nanesle ličila na obraz.
Pat McGrath, kreativna direktorica Max Factor, dodaja: »Vsi umetniki ličenja se zavedajo, da stres in obremenitve vplivajo na videz naših ličil, ki skozi dan bledijo in izgubljajo svežino svojega videza. Healthy Skin Harmony je vsestranska tekoča podlaga, saj naredi odlično osnovo za nadaljnji nanos ličil. Skrivnost je v vlažilnih in zaščitnih sestavinah, ki svojo funkcijo opravljajo skozi cel dan.«

Inteligentna formula, ki jo naša koža obožuje


»Healthy Skin Harmony je tekoča polaga, ki se enostavno združi s kožo in nudi srednje visoko prekrivnost. V svoji formuli združuje tehnologije, ki se prilagodijo stresnim faktorjem, ki jih vaša koža doživlja skozi dan. 24 ur vlaženja, kombinacija sistema treh različnih pudrov, ki uravnavajo sijaj kože, in zaščitni faktor 20 so glavne lastnosti tekoče podlage Healthy Skin Harmony. Koža je z njo boljša, kot če te tekoče podlage sploh ne bi nanesli,« pravi dr. Victoria Fraser, direktorica znanstvenih komunikacij pri Coty.

prejšnji članek
Trend, ki te bo šokiral. Poglej, kaj delajo za lepoto!
Lepotičenje
Trend, ki te bo šokiral. Poglej, kaj delajo za lepoto!
naslednji članek
Očaraj ga z novim videzom
Moj life
Očaraj ga z novim videzom
Preberite tudi