kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nič več mastnega videza kože!

23. 9. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
umivanjeobraza
Poletje in počitnice gredo počasi h koncu. Ostanejo nam le še lepi spomini na počitek in uživanje na plaži. Pogosto pa za ljudi s problematično kožo to obdobje pomeni dobro znan boj s sledovi, ki so posledica vpliva sonca na njihovo kožo.

Nega in skrb zaradi novih nepravilnostih, mastne kože in aken na obrazu je zanje po poletnih mesecih nekaj običajnega. La Roche-Posay se je kot strokovnjak za občutljivo kožo odločil ustvariti rešitev, ki bo poskrbela, da SijajSeNeVrneNazaj! Z lansiranjem novega izdelka, ki dopolnjuje linijo Effaclar za nego obraza, je bil predstavljen SEROZINC – edinstvena rešitev proti mastnemu lesku, nepravilnostim in razširjenim poram v obliki razpršila!

Kot vemo, sonce kratkoročno poskrbi za enakomernejšo polt, vendar pa njegov izsušujoči učinek povzroči čezmerno maščenje kože. Maščoba v kombinaciji z odebelitvijo zgornje plasti kože zamaši pore in preprečuje pravilno izločanje sebuma. Končni rezultat je ta, da sonce spremeni lastnosti kože, zaradi česar postane še bolj nagnjena k nepravilnostim.

La Roche-Posay ljudem s problematično kožo ponuja izdelek, ki ustreza različnim potrebam mastne kože. Serozinc se kot novost v ponudbi priporoča vsem, ki imajo težave z mastno kožo, nagnjeno k aknam, saj pomirja kožo in je obogaten s cinkovim sulfatom, dermatološko aktivno sestavino, ki je znana po svojih lastnostih uravnavanja sebuma in matiranja kože.

prejšnji članek
David in Anja Baš predstavljata skupno pesem 'Za zmeraj'
Obsedena!
David in Anja Baš predstavljata skupno pesem 'Za zmeraj'
naslednji članek
Kako ga zapeljati v petih korakih?
Moj life
Kako ga zapeljati v petih korakih?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija