Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nini Šušnjari se je izpolnila velika želja

18. 9. 2017; 03.40
Avtor: K.M.
Modna oblikovalka Nina Šušnjara
Na to je čakala kar dve leti.

Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara je v slovenskem modnem svetu prisotna že vrsto let. Njene modne kreacije krasijo številne znane obraze, z njimi pa iz leta v leto navdušuje tudi ostale modne navdušenke. Zdaj pa se ji je končno izpolnila dolgoletna želja, za katero se je trudila dobri 2 leti. 

Nina je namreč pred dvema letoma na tednu mode v New Yorku predstavila svojo modno linijo in znamko Susnyara. V sklopu tega je takrat izdelala tudi modne usnjene torbice z logotipom znamke, ki pa jih v prosti prodaji do zdaj ni bilo mogoče kupiti. Vse do zdaj, ko so se stvari končno sestavile in je torbice začela proizvajati v sosednji Italiji. Širši javnosti jih je tako predstavila v trgovini Omara v središču mesta. Tam pa se ji je pridružilo tudi podjetje Vichy, ki je skupaj z njenimi torbicami predstavilo Liftactiv Fresh Shot – prvi Vichyjev antioksidantni tretma proti videzu utrujene kože. Intenzivni tretma za vsako jutro, ki je formuliran z močnimi antioksidanti, vključno s čistim vitaminom C.

Oblikovalka ob tem obljublja, da bo njena mala torbica postala ikonična. V prihodnosti pa se nam obetajo še številne druge velikosti tega najljubšega ženskega modnega dodatka. 

prejšnji članek
Je Brooklyn Beckham potrdil razmerje?
Obsedena!
Je Brooklyn Beckham potrdil razmerje?
naslednji članek
Zvezdniki moderne družine blesteli na rdeči preprogi
Obsedena!
Zvezdniki moderne družine blesteli na rdeči preprogi
Preberite tudi