atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nosi jih visoko nad kolenom

23. 9. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
skornji
Novo sezono zaznamujejo tudi škornji čez koleno, tisti najbolj trendi so odeti v semiš ali pletenine, najbolj drzne pa bodo obule takšne iz džinsa

Tako se bodo letos nosili najbolj trendi škornji. Segali bodo nad koleno in vas greli ne glede na temperaturo. Dopolnjevali bodo namreč jesenske trendi stajlinge s krajšim krilom in obleko, ter hladne zimske oprave z oprijetimi hlačami ali pletenimi nogavicami. Škornji čez koleno lahko v trenutku preobrazijo vsakdanjo kombinacijo hlač s puloverjem ali srajco v urbani modni stajling. Posebno svežino jim letos dajejo materiali, kot so semiš, lak in usnje, izstopajo pa škornji v celoti iz džinsa ali celo odeti v pletenine z bleščicami, za najbolj drzne. Udobje vam bodo nudili škornji brez pete ali z nizko debelo peto, če pa želite postavi dodati še par centimetrov, izberite takšne z visoko peto, tanko ali debelo, ki bo dodatno podaljšala vaše noge.

foto: Mass

V Massu pa letos niso poskrbeli zgolj za dobro ponudbo visokih škornjev. To jesen bodo modno sceno prevetrili trendi, ki bodo svoj pečat pustili na obutvi in dodatkih. V Massu je police preplavila nova kolekcija najbolj modne obutve za jesen in zimo, ki bo zaznamovala vašo garderobo. Poleg Massovih lastnih znamk jo sestavljajo številne priznane blagovne znamke, med drugim Guess, Replay, Tamaris, Bugatti in Tommy Hilfiger. 

prejšnji članek
Maraaya predstavljata novo in drugačno pesem
Obsedena!
Maraaya predstavljata novo in drugačno pesem
naslednji članek
Seksi in umazana ljubezen Demi Lovato
Obsedena!
Seksi in umazana ljubezen Demi Lovato
Preberite tudi