Izberi krilo, ki ti pristaja!

Kakšno krilo izbrati glede na postavo?

Krilo je odlično oblačilo za vsa dekleta v vročih poletnih dneh. Ne glede na to, kakšna je tvoja postava, vedno lahko najdeš krilo, ki ti bo prstajalo.

Ko kupuješ krilo moraš upoštevati.

  1. Kako visok je pas
  2. Kako dolgo je krilo

PAS

Pas ni okoli tvojega popka, ampak je nekoliko višje.

Za osebe, ki imajo kratke noge ali pa so v obliko postave jabolko (torej se maščoba nabira okoli trebuha) je najboljša izbira, da izbirajo krila, ki so višja od pasu.

Krilo, ki sega od pasu dol je odlična izbira za dekleta, ki imajo postavo trikotnika, torej široke boke.

DOLŽINA

Krilo mora biti od boka dolgo minimalno 38 centimetrov. Če je krilo krajše, potem se nikakor ne moreš niti sklanjati, ne da bi pokazala del zadnjice.

Mini krilo se konča nekje na sredini stegen. Tako kratko krilo je dobro za vse, ki želijo pokazati noge.

Krilo, ki sega do kolen ti da večje udobje. Takšna dolžina je primerna za vse, ki menijo, da so njihova stegna močna in jih tako dobro zakrijejo.

Krilo, ki sega pod kolena je seveda priporočljivo za vse, ki želijo prikriti kolena, takšna dolžina pa tudi lepo poudari postavo v obliki peščene ure.

Krilo, ki sega do gležnjev ali dlje se imenuje maxi. Takšno krilo seveda dobro zakrije noge, vendar te tudi optično pomanjša. Zato najbolje pristaja visokim dekletom. Je pa res, da lahko pod takšno obleko dobro skriješ pete in si tako tudi ti videti višja.