profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

S popolnimi rdečimi ustnicami do popolnega videza

20. 2. 2018; 08.06
Avtor: V. M.
Rdeča šminka naredi ustnice drzne in privlačne.

Prek ustnic položi tanko plast papirja in rdečilo nežno popivnaj. foto: Profimedia

Se tihoma spogledujete z rdečo šminko, a mislite, da niste dovolj drzni, da bi se odeli v ta atraktiven odtenek? Rdeča šminka pričara fatalen in šik videz. Preverite, kako jo pravilno nanesti na ustnice.

Kako pravilno nanesti rdečo šminko, da bo obstojna več ur in da je ne boste razmazali prek robov? Uh, to je res neprijetno, ko rdečilo zaide pod rob ustnic ali pa se razmaže prek ustnih kotičkov. Da bi se temu izognili, si na ustnice z večjim mehkim čopičem nanesite puder v prahu. Kar pogumno zaidite tudi čez robove ustnic.

Sedaj robove ustnic obrobite z rdečim črtalom v enakem ali rahlo temnejšem odtenku, kot je vaše izbrano rdečilo za ustnice. Uporabite lahko tudi črtalo z nekoliko debelejšo konico, čeprav vam bo pri poudarjanju kupidovega loka, torej zgornji del ustnic, zagotovo bolj služil tanek svinčnik z dobro ošiljeno konico. Smer nanosa preverite na spodnji fotografiji.

Notranjost ustnic pobarvajte z rdečo šminko. Svetujemo vam, da za nanos uporabite čopič. Tako bo rdečilo enakomerneje zapolnilo notranjost ustnic, pa še natančnejši boste lahko pri zapolnjevanju robov.

V kolikor si želite polnih, svetlečih ustnic, lahko čez mazljivo šminko nanesete plast brezbarvnega glossa. A ker bo po tej metodi šminka manj obstojna, vam bo nemara bolj všeč trik za večjo obstojnost šminke. Prek ustnic položite tanko plast papirja in rdečilo nežno popivnajte. Nato kar prek tankega sloja papirja z večjim čopičem nanesite puder v prahu.

Tako, to je vse. Pojdite in očarajte s svojo fatalno podobo!

Vodič za popoln nasnos rdečega rdečila. foto: Pinterest

prejšnji članek
S katerim znamenjem se najbolje ujemaš?
Moj life
S katerim znamenjem se najbolje ujemaš?
naslednji članek
Se bom po jemanju kontracepcijskih tabletk zredila?
Moj life
Se bom po jemanju kontracepcijskih tabletk zredila?
Preberite tudi