Shonda Rhimes
Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Največkrat instagramirane kopalke

26. 4. 2017; 12.30
Avtor: K.M.
Chiara Ferragni kopalke

foto: Instagram/Chiara Ferragni

Kupiš jih lahko tudi v Sloveniji!

To sezono te bo Chiara Ferragni popeljala na edinstveno potovanje, kjer ponovno odkrivaš svojo preteklost ter igrivo mladost.
Poleg najbolj znanih modelov, se v SS17 kolekciji predstavlja tudi nekaj ženstvenih kosov, ki očitno sledijo najbolj svežim modnim smernicam. Tako se v kolekciji pojavljajo t.i. ˝mule˝modeli, espadrile s pentljami, balerinke v marjeticah, visoke sandale pa popestri bleščičasta peta prekrita z motivom zvezdic.

Pretiravanje ter eksplicitne ikonografije so glavno vodilo letošnje kolekcije. Logotip blagovne znamke in drugi grafični elementi se pojavljajo kot vezenine in tako ustvarjajo tridimenzionalne dekoracije že dobro poznanih modelov, kot so ˝slip –oni˝, superge in espadrile. Novost znamke so balerinke. Okrašene so z logom značilne modre oči, ki se tokrat pojavi v obliki malih draguljčkov, posebnost pa sta trakova v kontrastnih barvah, ki se ju zaveže okoli gležnjev. Najdemo jih v večih barvnih različicah ter prav tako v različnih teksturah. V Ikoni so na voljo v črni barvi, katerih se držita črno bela trakova.

Ključni motiv je še vedno modro oko, ki zapeljivo mežika iz sezone v sezono in ki se pojavi v vsaki lansirani tematiki kolekcij. Tako ga najdeš v obliki vezenin, skritega na denim podlagi v marjeticah, obkroženega z rdečimi srci ali pa kar v obogateni različici z bisernim okrasjem.


To sezono pri Chiari in prav tako v Ikoni, se prvič pojavijo tudi novi modeli oblačil. Tako poleg Iphone ovitkov, ¨choker˝ogrlic in T-shirt majic, najdemo kratke džins hlače ter puloverje s kapuco, ki so prevelikega videza in ki jih Chiara ponavadi stilira s svojimi ˝over-knee˝lakastimi škornji. Prava posebnost letošnje kolekcije pa so tudi njene kopalke, s katerimi je navdušila tudi na zadnjem glasbenem festivalu Coachella. 

prejšnji članek
Kaj se zgodi, ko BQl pojesta preveč sladkarij?
Obsedena!
Kaj se zgodi, ko BQl pojesta preveč sladkarij?
naslednji članek
Test: Kateri šport ti je najbolj pisan na kožo?
Obsedena!
Test: Kateri šport ti je najbolj pisan na kožo?
Preberite tudi