Kako ti bodo lasje rasli hitreje?

To so najbolj pogosta vprašanja povezana z lepoto.

lasje
Foto: youtube

Kako mi bodo lasje rasli hitreje?

Razumemo, da je to eno izmed vprašanj, ki predvsem predstavnice ženskega spola najbolj zanima. Sama rast las je pogojena s prehrano, načinom življenja, mehanskim zunanjim vplivom in nenazadnje tudi geni. Zato ne obstaja čudežni recept, ki bi v sekundi podaljšal vašo pričesko, če seveda izvzamemo umetno podaljševanje las. Spremeniš lahko prehrano, a tudi ta ne bo imela takojšnega vpliva. Zato je naš edini predlog za daljše lase ta, da sami negi namenite več svojega časa. 

Kako odstraniti gel nohte?

Za začetek gel nohtov ne smeš trgati, oziroma lupiti, saj s tem odstraniš tudi plasti svojih pravih nohtov in jih tako zelo poškoduješ. Najboljše je, da to naredi kozmetičarka, ali pa da jih dobesedno namočiš v sredstvo za odstranjevanje laka za nohte. 

Kako očistiti čopiče za ličenje? 

Ti lepotni pripomočki so tisti, ki potrebujejo temeljito čiščenje in to po vsaki uporabi. Posledice umazanih čopičev so lahko različna vnetja, alergijske reakcije in akne. Čopiče lahko očistite na povsem preprost način. Dobro jih očistite v mešanici mila in vode. Če boste to naredili po vsaki uporabi, ne bi smeli imeti večjih težav.