GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Uporabni nasveti za ličenje

11. 8. 2017; 05.10
Avtor: K.M.
šminka

foto: Profimedia

Namesto, da pretiravaš, raje upoštevaj to.

- Zdaj so sicer v modi podaljšane trepalnice, a si s tem ne boš naredila nobene usluge, saj odpadajo v neenakomernih presledkih in rezultat ni nič kaj lep, poleg tega pa si lahko svoje tudi uničiš. Si predstavljaš mučno čakanje, da ti zrastejo nove? Tvoj najboljši prijatelj naj bodo raje klešče za trepalnice v kombinaciji z maskaro za podaljšanje.

- Čez dan črni maskari privošči odmor in uporabi temno rjavo. Poskrbela bo za povsem nedolžen pogled in nekaj kontrasta, dramatično črno pa raje prihrani za večer.

- Tudi na očeh lahko uporabiš senčilo in še vedno ne odstopaš od naravnega videza. Po zgornjem postopku ličenja lahko na sredino veke naneseš nekaj drobnih bleščic, zaradi katerih bodo tvoje oči žarele. Lahko pa namesto črtala za oči (ali pred njim) uporabiš kremno senčilo v kožnih, bež odtenkih. Kremno senčilo ti bo zagotovilo veliko bolj naraven videz kot tisto v prahu, ki se 'usede' na kožo.

- Če imaš oči zelo skupaj, lahko črno črtalo uporabiš le za obrobo zunanjih kotičkov očesa, v notranje pa naneseš belo ali bež senčilo.

- Najbolj ti bo pristajala barva šminke, ki je le za odtenek ali dva bolj živahna, kot je tvoja naravna barva ustnic. Če si srednje ali temnejše polti, si z 'nude' šminko v barvi korektorja hitro videti brezizrazno, brez barve. Raje barvo šminke primerjaj z barvo svojih ustnic in izberi malo bolj živo ali malce temnejšo. Poskusiš pa lahko tudi s trendom šmink, ki se prilagodijo tvoji temperaturi telesa, zato se na vsakemu obrazu obarvajo drugače – tako kot ti najbolj pristaja.

- Namesto pudra uporabljaj BB-kremo, ki vsebuje še učinkovine, ki kožo negujejo, pri tem pa pazi, da ima zaščitni faktor. Če puder uporabljaš za zvečer ali kadar se fotografiraš, pa se izogni faktorju, saj odbija svetlobo, zaradi česar bo tvoj obraz bel.

prejšnji članek
Zedd spregovoril o razmerju s Seleno Gomez
Obsedena!
Zedd spregovoril o razmerju s Seleno Gomez
naslednji članek
Sem grozno debela!
Lepotičenje
Sem grozno debela!
Preberite tudi