Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

5 top nasvetov za tvoje lase

25. 9. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
najstnica_lasje_zdravje
Redno jih upoštevaj!

1. Če si sušiš lase pri višji temperaturi, na koncu sušenja vse bolj nižaj temperaturo, saj bodo s tem, ko boš počasi hladila lase, ti postali bolj elastični.

Redno čistiš svoj glavnik ali krtačo? Če je tvoj odgovor ne, je zadnji čas, da to storiš, saj tudi na glavniku ostajajo ostanki izdelkov, ki si jih nanesla na lase.

2. Bi rada, da ti lasje rastejo hitreje? Sama oziroma s prijateljico izvajajta nežno masažo lasišča. In pazita, da bosta res nežni, saj groba masaža ne bo spodbudila rasti las, ampak bo spodbudila tvoje lasišče k nastajanju sebuma, kar pomeni, da bo lasišče postalo mastno.

3. Če uporabljaš lasnice in želiš, da tvoji lasje ostanejo na mestu, jih pred uporabo poprši s suhim šamponom, saj bo prah, ki bo ostal na lasnici, povzročil večje trenje in ti ta ne bo več drsela iz las.

4. Če ti je tvoja barva las vsaj malo všeč, jo ohranjaj in se ne barvaj, saj ima naravna barva las že sama po sebi lesk in tako potrebuješ manj sredstev, da se tvoji lasje svetijo.

5. Si navajena, da imaš lase vedno spete v čop ali kito? Za lepe lase je bolje, da jih imaš čim večkrat razpuščene, če te motijo lasje, ki ti silijo na obraz, pa si omisli trak za lase.

prejšnji članek
Sočen mangov piling za telo
Lepotičenje
Sočen mangov piling za telo
naslednji članek
Bodi pozorna - zaradi zobne ščetke lahko zboliš
Moj life
Bodi pozorna - zaradi zobne ščetke lahko zboliš
Preberite tudi