To s svojo kožo počneš narobe

Odstranjevanje ličil in napačni postopki.

Po pravici povedano, če bi se na pravilni način posvečala celotni negi obraza in kože na obrazu, potem bi morala ostati že tam ob peti uri zjutraj ter pričela z vsemi postopki. Pravilne maske, kreme, pravilno čiščenje in nanašanje. Saj vemo, vsega je enostavno PREVEČ! Vseeno pa ti predstavljamo dva postopka, ki ju moraš upoštevati, da bo celotna pot nekoliko lažja. 

1. Produkti ne dobijo priložnosti, da bi delovali
Med čiščenjem kože se ti velikokrat mudi, a kaj, ko s tem ne narediš ničesar pozitivnega. Dejansko ti lahko razkrijemo, da stran vržeš denar, ki si ga za vse te produkte porabila. Predvsem tisti namenjeni preprečevanju aknaste kože, potrebujejo vsaj minuto, da delujejo. Torej, če si produkt naneseš in ga izpereš, narediš točno nič. 

2. Ličila moraš odstraniti!
''Oh, ličila si bom nanesla zvečer, ko pridem domov ... Jooj, ne da se mi, bom kar zjutraj ...''
NAPAKA!
Ličila moraš odstranjevati redno in vedno. Če si se danes namazala, danes ličila tudi temeljito odstrani. Če se ti slučajno zgodi, da zvečer z njimi ponesreči zaspiš, za to poskrbi takoj zjutraj, potem pa se šele ponovno namaži. To mora postati tvoja vsakodnevna rutina, če želiš uporabljati ličila. Seveda, če želiš imeti lepo in čisto kožo.