S takšnimi triki boš videti višja

Preprosti nasveti, ki delujejo.

Si v družbi vedno med manjšimi in ti gre to že pošteno na živce? Ne veš kaj storiti, da bi bila videti višja? Ne skrbi, najstnica ti predstavlja nekaj trikov, ki ti bodo pri tem pomagali.

1. Nosi petke
Več kot očitno je dejstvo, da sama sebe ne moreš povleči v višino in se raztegniti. Zato je najlažji trik, da boš videti višja ta, da obuješ pete. Zagotovo deluje. Samo bodi pozorna na to, da izbereš pete v katerih boš stabilna.

2. Izogibaj se prečnim porazdelitvam
To pomeni, da ne ločuj svoje majhne postave z vzorci ali različnimi barvami. Svetujemo ti, da si čim bolj enotna. To pomeni, da si izbiraš enobarvne majice in se izogibaš raznoraznim črtam, karam, pikam. Čim enotneje boš delovala kot celota, tem višja boš videti.

Črtasta majica ne pride v poštev!

3. Nosi krajše obleke
Izogibaj se tunikam, dolgim srajčkam in anorakom. Ti bodo tvojo postavno naredili še manjšo. Poskusi s krajšimi majčkam ali pa do pasu segajočimi jopicami.

4. Šal naj bo daljši
Nujno moraš izbrati šal, ki bo segal vzdolž telesa. Tako te bo podaljšal in boš posledično videti višja.

5. Ravni lasje so prava izbira zate
Previdna bodi pri pričeski. Pozabiti moraš na divje kodraste pričeske ali pa pričeske z volumnom. Le-te optično potiskajo navzdol in si tako videti manjša.

Za konec pa naj ti povemo, da če si majhna, si zaradi tega ne beli glave. Pomembno je kakšen je človek kot oseba in ne kako je videti. Drugače pa saj veš, da je majhno sladko pa še pregovor pravi: »Strup je v majhnih stekleničkah.« Kar pomeni, da so majhni ljudje iznajdljivi, praktični in da z njimi ni šale.

Bodi ponosna na to kar si, ker si ravno takšna popolna!