Recept za popolno porjavelost?

Nasvet letošnjega poletja.

Do popolne porjavelosti ne boš prišla samo z uporabo dragih porjevitvenih krem, nastavljanja soncu in obiskom solarija. Do nje si lahko pomagaš tudi s prehrano, ki daje tvoji koži možnost, da bo to poletja najbolj sijoča.

Odlična izbira je okusni smuti, ki kar kliče po tem, da ga popiješ. Ker ga lahko užiješ kadarkoli v dnevu, lahko nadomesti tudi kakšnega izmed obrokov, hkrati pa pomaga tvoji polti. Zanj potrebuješ:
- zrel magno
- 150 g malin
- 1/2 zrele rdeče paprike
- 300 ml korenčkovega soka. Lahko je sveže stisnjen, lahko pa ga kupiš v trgovini, vendar pazi, da ne bo imel dodanega sladkorja.
- led po želji

Manko olupiš in razrešež na velike kose. To počni kar nad posodo, da ne izgubiš njegovega lastnega soka. Papriko olupi in jo nareži na koščke. Vse sestavine daš v mešalnik in mešaš toliko časa, da se tekočina speni. Po želji lahko dodaš več ali manj korenčkovega soka, alternativa pa je tudi voda, ampak zgolj kot dodatna sestavine.

S tem boš kožo nahranila s potrebnimi sestavinami, ki ti bodo zagotovile popolno porjavelost. Vendar vseeno ne pozabi na zaščito!